قهرمان به شکل خودم قهرمان به شکل خودم کلر ژوبرت 4.6 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 0 ناشر شابک 9786227629637 تعداد صفحات 23 تاریخ انتشار _ توضیحات داستانی کودکانه درباره قهرمان ملیمان، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی لیستهای مرتبط به قهرمان به شکل خودم حانیه وحیدزاده لیست کتاب های کتابخانه سیار هیئت محبین الرضا ع ۳ 84 کتاب این کتاب ها مناسب گروه سنی ۹ به بالا می باشد. 0 6 حانیه وحیدزاده معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 کتاب خوب قاسم جان 7 کتاب حاج قاسم سلیمانی قهرمان ملی ما ایرانیان است که متعلق به همه نسلها و دورههاست و تعلق به یک رده سنی خاص ندارد. همچنین آشنایی با شخصیتی چون اون میتواند الگوی خوبی برای آموزش و پرورش کودکان و آیندهسازان کشور باشد که با بهرهگیری از مصداقی عملی با آموزههای دینی و ملی و ارزشهایی چون ایثار، شهادت، جانبازی، شجاعت و ... آشنا شوند. مجموعه پیش رو حاوی کتابهایی است با این رویکرد که با اتخاذ سبک نوشتاری روان و استفاده از تصویرگری و زیباسازی صفحات، سعی در معرفی هرچه بهتر شهید سلیمانی به کودکان و همراهی بیشتر آنها با کتابها را دارد. 0 0 حانیه وحیدزاده حاج قاسم سلیمانی 11 کتاب کتاب های کودک و نوجوان با محوریت آشنایی با شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی 0 4 بی نام شهید سلیمانی 13 کتاب *نگاهت آشنا بود / برای کوه و دریا / برای رود جاری / برای آسمانها تو از نسل کبوتر / تو مثل باد بودی / به گوش کوهساران / پر از فریاد بودی میان باور باغ / تو مانند درختی / بهار غنچه هایی / تو لبخند درختی تو رفتی تا درختان / همیشه شاد باشند / قناریهای این باغ / همه آزاد باشند* این چهارسال از فراق شهید سردار سلیمانی چند کتاب کودک نوجوان درباره ایشان چاپ شده که باهم نگاهی کوتاه به آنها میاندازیم: 📊 شعر (+گروه سنی): 📕کوچک مرد (ب) 📕 من یک حاج قاسمم (ب) 📕 ما باتو سربلندیم (ج) 📕 سربازنامه (د) 📊 داستان (+توضیحات): 📙از چیزی نمیترسیدم (پینما) 📙 عمو قاسم (د) 📙 مردی که زبان کبوترها را میدانست (زاویه نگاه رشادت) 📙 سیب آخر (زاویه نگاه انسانی) 📙 قهرمان به شکل خودم (زاویه نگاه همزادپنداری) 📙 حاج قاسم و پرواز نقاشی ها (ب) 📙 منم می شم یه حاج قاسم (الف) 📙 من قاسم سلیمانی هستم (ج) 📙 آورتین (د) 📊 کتاب کار (+ناشر): 📗 قهرمان من (قندون) 📗 سلام حاج قاسم (رسانه پنج و هفت) معرفی و تحلیل این کتابها ان شاالله وعده بعدی من و شما؛ خوشحال میشم اگر کتاب دیگری هم راجع به حاج قاسم میشناسید بهم اطلاع بدین 0 4 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین زهرا مرادی 1402/7/15 با تصویر گری زیبا و محتوای موثر و درست. 0 1 کتاب خوب 1403/2/9 حاج قاسم شاید بزرگترین قهرمانی باشد که کودکان نسل امروز ایرانزمین او را از نزدیک درک کردهاند و احتمالاً خاطراتش را به یاد خواهند آورد. قهرمانی که از دل یکی از کوچکترین روستاهای کرمان سردار بزرگ میشود که فاتح تمام قلبهای ایرانیان است. کلر ژوبرت با نویسندگی و تصویرگری کتاب قهرمان به شکل خودم سعی در معرفی این قهرمان محبوب و دوستداشتنی بچهها دارد. این نویسنده فرانسوی که با جزئیات ادبیات ایرانی بهخوبی آشناست در این اثر کودکانه بچهها را با راز و رمزهای قهرمان شدن سردارسلیمانی آشنا میکند، کتاب از زبان دختربچهای روایت میشود که میخواهد مثل حاج قاسم قهرمان باشد اما کوچک است و قوی نیست... . 0 0 آزاده رمضان نژاد 1401/9/28 این کتاب عالیه.انگار خود خانم ژوبرت شخصیت اصلی کتابه چون تصویر کاملا خود خانم ژوبرت رو در ذهن تداعی میکنه.بسیار هوشمندانه سبک زندگی در متن و تصاویر گنجانده شده.پدربزرگ با تکنولوژی آشناست و در تعامل با نوه کاملا به روز است.و چقدر زیباو دقیق مفاهیم بزرگ و مهم رو خیلی راحت و در دسترس به کودک انتقال میده. 0 4