ذهن زیبا
خواندهام
در انجیل میخوانیم: «با الگوی این جهان مطابقت نداشته باشید، بلکه با تجدید ذهن خود دگرگون شوید.» این عبارت به چه معناست؟ در کتاب ذهن زیبا: 21 روز تا رسیدن به طرز فکری تازه (Beautiful Mind: 21 Days to a New Mindset) با مفهوم این جمله و آنچه برای ما به ارمغان خواهد آورد آشنا میشویم. مردم، شبانهروز و در کل زندگیشان، با دشمنانی میجنگند که رویاروی آنها قرار دارند، غافل از اینکه دشمن اصلی جایی دیگر مخفی شده است: گوشهای پنهان در ذهن ما. کارلا آلن (Carla Allen)، در کتاب کوتاه و کاربردی حاضر، ما را به سفری 21 روزه به این گوشهی پنهان خواهد برد تا با ذهنمان که در زندگیمان نقشی مرکزی دارد بیشتر آشنا شویم. آلن، با تکیه بر باورهای مذهبی، ذهن را سرمنشأ بسیاری از مشکلات زندگی ازجمله افسردگی، افکار خودکشی، عزت نفس پایین و... میداند و با الهام از کلام خداوند در انجیل، مخاطبان کتاب را یاری میکند تا بر موانع زندگی غلبه کنند و آرامش خود را بازیابند. در این کتاب الهامبخش، خواهیم آموخت که چگونه هر روز شروع تازهای داشته باشیم، چطور کلام خداوند را در زندگیمان به کار ببندیم، چگونه افکار منفی را از خود دور کنیم، و درنهایت، به چه نحو تجلیبخش وعدههای خداوند باشیم.
لیستهای مرتبط به ذهن زیبا