معرفی کتاب پیشگوئیهای امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع) اثر سیدمحمد نجفی یزدی پیشگوئیهای امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع) سیدمحمد نجفی یزدی 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر سید جمال الدین اسدآبادی شابک 9646812260 تعداد صفحات 392 تاریخ انتشار 1379/12/9 توضیحات کتاب پیشگوئیهای امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع)، نویسنده سیدمحمد نجفی یزدی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سعید بیگی 1403/6/27 کتاب با یک مقدمه در ابتدای کتاب و فهرست منابع و مآخذ و نیز فهرست مطالب در پایان کتاب و در 7 فصل، در 390 صفحه و در انتشارات عصر ظهور منتشر شده است. عناوین فصلهای کتاب به این شرح است: فصل 1: پیشگوئیهای امیرالمومنین علیهالسلام از حوادث آینده که در زمان حضرت به وقوع پیوسته است فصل 2: پیشگوئیهای امیرالمومنین علیهالسلام از حوادث آینده که بعد از حضرت به وقوع پیوسته است فصل 3: خبرهائی که حضرت علی علیهالسلام از حوادث گذشته و آنچه در قلبها خطور کرده بیان کرده است فصل 4: حضرت علی علیهالسلام و واقعۀ جانگداز کربلا فصل 5: خبرهای غیبی حضرتامیر علیهالسلام در مورد حضرتمهدی علیهالسلام فصل 6: پیشگوئیهای امیرالمومنین علیهالسلام در مورد احوال مردم در آخرالزمان فصل 7: پیشگوئیهای حضرتامیر علیهالسلام در مورد شهادت خویش نثر نویسنده خوب و روان است و از فونت خوبی هم استفاده شده و چاپ کتاب هم روی کاغذ سفیدخوبی انجام شده است. شوربختانه این نویسندهٔ محترم نیز، چون بسیاری از نویسندگان دیگر؛ آدرس دقیق، درست و کامل منبع هر روایت را که در کتاب نقل نمودهاند؛ در پاورقی نیاوردهاند. به قول محمدرضا شعبانعلی در کتابِ «از کتاب»، گویا نسل پاورقینویسان و رویۀ پاورقینویسیِ درست در کتابها، دارد از صفحۀ روزگار بر میافتد! نویسنده تنها مانند کتاب داستانهای مذهبی، به نام کتاب و صفحۀ مربوطه یا نام نویسنده اشاره کرده و گذشته است؛ در حالی که این مسئله برای بسیاری از خوانندگان مهم است. در چند مورد؛ مطالب نامناسب، ناجالب و گاه سخیفی آمده است که باعث تاسف است؛ زیرا موجب وهن ائمۀ معصومین و اهلبیت رسولخدا صلواتالله علیه و علیهم اجمعین میگردد. در عین حال؛ حکایات جالب و زیبایی از پیشگوئیهای حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام، با موضوعات متفاوت آمده است که انسان را به علم لدنی و الهی ایشان که از پیامبرخاتم حضرتمحمد صلیالله علیه و آله و سلم دریافت نمودهاند، آگاه میکند. در یکی دو جای کتاب، از قول امیرالمومنین علی علیهالسلام نقل میشود که ما آنچه میدانیم و خبر میدهیم؛ همه علومی است که از رسول خدا صلواتالله علیه آموخته و دریافت کردهایم. برای من بخش پیشگوئیهای مولای متقیان، در بارۀ اماممهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف و نیز ویژگیهای دوران آخرالزمان بسیار جالب و خواندنی بود و استفاده کردم. وللهالحمد! 0 11