معرفی کتاب صحیفه آفتاب جلد 12 اثر روح الله خمینی صحیفه آفتاب جلد 12 روح الله خمینی 4.5 2 نفر | 2 یادداشت جلد 12 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر انتشارات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) شابک 0000009782212 تعداد صفحات 90 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب صحیفه آفتاب جلد 12، نویسنده روح الله خمینی. لیستهای مرتبط به صحیفه آفتاب جلد 12 علی زینال زاده 1404/4/19 بهترین کتاب ها برای شناخت امام(ره) 28 کتاب بهترین کتابهای زندگی نامه و صحبت های امام خمینی 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا خراسانی زاده 1401/6/12 گزیده جلد دوازدهم صحیفه نور امام خمینی در این جلد گزیده سخنان امام از 12 دی 58 تا 13 تیر 59 آمده است آغاز به کار بنی صدر بعنوان اولین رئیس جمهور، اولین مجلس شورای اسلامی و چندین نصب در این دوران، آغاز پی ریزی ارکان اجرایی و قانونی حکومت جدید است. در این دوره امام بخاطر حمله قلبی از قم به جماران نقل مکان میکنند و همچنین نسبت به پاک کردن آثار شاهنشاهی سخنرانی میکنند. 0 0 محدثه گرافر 1401/12/26 جلد دوازدهم؛ صدور حکم تنفیذ اولین رئیس جمهور ایران اسلامی، صدور حکم انتصاب اولین رئیس دیوان عالی کشور، پیام به نمایندگان اولین مجلس شورای اسلامی، هشدار به مردم درباره ماهیت گروهک "فدایی خلق"، تعیین ضربالاجل به نهادها و ادارات برای حذف نشان طاغوت از سربرگها؛ "امروز ضد انقلاب، کسی است که آن کاری که مشغول هست، در آن کار سستی کند، در آن کار بیکاری کند یا وادار کند اشخاصی را که آنها کمکاری کنند، از زیر بار شانه خالی کنند، که این ضربهای است به کشور خودشان." کوشش کنید که کارهایتان کارهای الهی باشد، برای خودنمایی نباشد، برای این نباشد که دیگران از شما تعریف کنند..." "ما از تمام نهضتهای آزادیبخش در سراسر جهان  که در راه خدا و حق و حقیقت و آزادی مبارزه میکنند، پشتیبانی میکنیم" "هان ای ملتهای جهان که همه مستضعفید! از جای خود برخیزید و حق خود را بستانید و از عربدههای قدرتمندان نهراسید که خداوند با شماست و زمین ارث شماست و وعده خداوند متعال تخلفناپذیر است." "هر مقامی که برای بشر حاصل میشود، چه مقامهای معنوی و چه مقامهای مادی، روزی گرفته خواهدشد و آن روز هم نامعلوم است" "ما انقلابمان را به تمام جهان صادر میکنیم؛ چرا که انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ لا اله الا الله و محمد رسول الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست و تا مبارزه در هر جای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم." "کی این هلیکوپترهای آقای کارتر را که میخواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شنها ساقط کردند. شنها مامور خدا بودند، باد مامور خداست... لکن ما نباید مغرور بشویم... تمام قدرت، قدرت خداست." 0 0