معرفی کتاب بسط تجربه نبوی اثر عبدالکریم سروش کتابعمومیادیان و الهیات بسط تجربه نبوی عبدالکریم سروش 4.2 7 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه فرهنگی صراط شابک 964563301X تعداد صفحات 382 تاریخ انتشار 1385/7/29 توضیحات کتاب بسط تجربه نبوی، نویسنده عبدالکریم سروش. لیستهای مرتبط به بسط تجربه نبوی محسنحسام مظاهری 1401/9/20 صد کتاب برتری که خواندهام 76 کتاب این فهرست 100 عنوان از برترین کتابهایی است که خواندهام. چند نکته: این فهرست به تدریج تکمیل و اصلاح میشود. از آثار چندجلدی تنها یک جلد را آوردهام. ترتیب آثار لزوما بهترتیب اولویت و اهمیت نیست. در انتخاب چاپها، تصحیحها و ترجمهها حتیالامکان دقت کردهام. 1 64 یادداشتها محبوبترین جدیدترین علیرضا فراهانی 1404/1/16 اينجوري مي نويسم كه در مورد اين كتاب و كتاب قبض و بسط نوشتن سخت هست چون بايد تا حد ممكن هم جانب انصاف و از همه مهم تر جانب رعايت مطالب علمي رو داشت، من بيشتر تاكييد دارم به مطالعه كتاب تا بيشتر با مقدمات فكر نويسنده و اين كه چرا با اون مقدمات اين نظريه شكل گرفته و اين كه چرا مقدمات رسمي و پذيرفته شده گاهي كافي نيست، نه اين كه نقدهايي به اين كتاب وارد نباشه كه اصلا نقد باعث رشد و پيشروي نظريه مي شه، اما بايد اين رو اشاره كرد كه اين نظريه رقيب فكري خوبي هست براي برداشت رسمي. 0 0