معرفی کتاب بانوی پاریسی ما اثر دانیال معین الدین مترجم فریده اشرفی

بانوی پاریسی ما

بانوی پاریسی ما

3.5

1395/6/7

کتاب حاضر، هشت داستان به هم پیوسته این مجموعه، جامعه رنگارنگی را آشکار می سازند که موقعیت های اجتماعی و توقعات مردم آن بدون توجیه، شناخته و درک می شوند؛ و در این جامعه، نظام طبقه بندی اجتماعی و فقر برای تأثیرگذاری بر هر انتخابی نشان داده می شود و دنیایی ترسیم می شود که هیچ کس در آن برنده نیست. این داستان ها که فضای رخداد بسیاری از آن ها در دهه های ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰ اتفاق می افتند، فرهنگ پاکستانی و نوع قرارگرفتن آن در سیستم و نظام های اجتماعی مختلف در جهان توصیف می کنند.

کتاب بانوی پاریسی ما نوشته ی دانیال معین الدین نویسنده ی پاکستانی الاصل ساکن آمریکا است که می شود گفت تقریبا رمان است یا داستان هایی که ارتباط کمی باهم دارند.متشکل از فصل هایی که هر کدام داستان شخصیتی است که وابسته به خانواده ی ثروت مند پاکستانی هارونی است.داستانی از فساد حا کم بر کشور سنتی پاکستان که آدم را به یاد شخصیت های فیلم های هندی اما از نوع بسیار باور پذیر ترش می اندازد. از پایین ترین اقشار تا اقشار بالاتر .افراد طرد شده ،زنان بی پناه،اشراف زاده هایی که دغدغه ی پول ندارند اما در زندگی شان مشکلاتی دارند.کتاب توصیفات بسیار زیبایی از انسان ها،زندگی هایشان،روابطشان،خوبی ها و بدی هایشان و البته مشکلاتشان دارند که بیشتر با فقر و تنهایی گره خورده . این کتاب اجتماع سنتی و زمین داری و حتی زندگی مدرن و اشرافیانه ی پر از مهمانی پاکستان را به خوبی خواننده منتقل می کند. کتابی که بیشتر جاهایش غمگینی همراه دارد و جاهایی شادی و امید. در کل رمان خوبی  بود.