هاپ هاپو بازی می کند کودک۰ تا ۲ سال هاپ هاپو بازی می کند مایکل دال و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222042790 تعداد صفحات 20 تاریخ انتشار 1399/9/1 توضیحات کتاب هاپ هاپو بازی می کند، نویسنده مایکل دال. شعر کودک جایزه ی آکادمی هنر و ادبیات آمریکا آموزشی کتاب مصور داستان حیوانات کتاب کودک دهه 2010 میلادی ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان لیستهای مرتبط به هاپ هاپو بازی می کند حانیه وحیدزاده معرفی کتاب برای کودکان ۳ساله به بالا 8 کتاب به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی:کتاب های مناسب ۳سال 0 1 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین نفیسه بهشتی 1401/10/26 این کتاب رو انتشارات هوپا با عنوان "هاپ هاپو بازی میکند" چاپ کرده. داستان و تصویرگری و نکتههای ریز داخل کتاب جذاب و مفیده. ولی! ترجمهش رو نپسندیدم. یعنی چی که "بابای هاپو" ته هر حرفش میگه "هیچی نگو"؟ برو بخواب هیچی نگو، اتاق تمیز کن هیچی نگو. غذا بخور هیچی نگو. این "هیچی نگو" رو هرجوری بخونم طنز نداره، بامزه نیست، با اون بابا هاپوی بانمکی که تصویرگری شده همخوانی نداره، و حتی بچه ۴ ساله هم درکش میکنه. به جای "هیچی نگو" هربار یه چیزی جایگزین میکنم و برای بچهها میخونم 0 3