نوابغ جهان و بررسی اختلالات روانی آنها نوابغ جهان و بررسی اختلالات روانی آنها مهراب پورایران 2.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر سومر نشر شابک 9786006663241 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار 1394/1/15 توضیحات کتاب نوابغ جهان و بررسی اختلالات روانی آنها، گردآورنده مهراب پورایران. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مریم رضوی 1403/2/22 در ابتدا فکر میکردم باید کتاب بسیار جالبی در زمینه اختلالات روانی باشد و برای مطالعهی آن بسیار مشتاق بودم اما به سرعت بعد از خواندن چند فصل نظرم تغییر کرد... به نظر می آید مجموعهای است از زندگی نامه ها ، در بعضی فصول واقعا به اختلال روانی افراد پرداخته و اکثراً فقط معرفی و زندگی نامه مختصری از فرد است. در عنوان کتاب به "نوابغ" اشاره شده است اما اکثر افرادی که در کتاب معرفی شده اند حداقل برای من معروف نیستند و بیشتر شبیه انسان هایی بی خلاق و مضر برای جامعه هستند و گاهی با خود میگفتم همان بهتر که آن ها را نمیشناسم... خلاصه بنظرم کتاب خیلی جالبی نبود ، هرچند مطالعهاش برای من خالی از لطف هم نبود اما میتوانست بسیار بهتر باشد چون بنظرم ایدهی بسیار خوبی برای نوشتن یک کتاب بود! 0 0