معرفی کتاب کنیز ملکه مصر اثر میکل پیرامو مترجم ذبیح الله منصوری کتابعمومیداستان کنیز ملکه مصر میکل پیرامو و 1 نفر دیگر 4.2 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر نگاه شابک 9786222672751 تعداد صفحات 722 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب کنیز ملکه مصر، نویسنده میکل پیرامو. لیستهای مرتبط به کنیز ملکه مصر Marmar 1403/11/19 دخترای قشنگم💖 28 کتاب کتابایی که مثل دخترامن حتما بخونید🥺 اینجوری نیست که همشون عالی باشن کتابایین که شخصیت زن کتاب برام عزیز بوده ولی با این حال 95 درصدشون کتابایی هستن که باید خونده بشن البته نفرتاری هم یکی از زیباترینای این لیسته ولی هرچی گشتم پیدا نشد😅 بقیه دخترامو هنوز نخوندم اگه خوندم و خوب بودن اضافه میکنم🤗 2 5 zeynab yazdy 1403/2/22 رمان 14 کتاب کتابهایی که تا تموم نشن دوست نداری کنار بزاریشون 📚 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین صبارستمی 1403/3/17 این کتاب وتمام کتاب هایی که درباره تمدن مصر نوشته شدن ، منو تا مدت ها به فکر فرو میبره ، زندگی چقدر سریع رنگ عوض میکنه و چقدر قشنگه که ما میون این رنگا گم نشیم . 0 2 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/12/18 وقتی کنیز ملکه مصر را خواندم، احساس کردم وارد دنیای پررمزوراز مصر باستان شدهام.🏜 داستان از نگاه نفرتراری، ندیمه کلئوپاترا، روایت میشود و این زاویه دید، ماجرا را جذابتر میکند. نویسنده خیلی خوب فضای دربار، توطئههای سیاسی و شخصیت کلئوپاترا را توصیف کرده بود. بعضی جاها داستان بیش از حد رمانتیک به نظر میرسید و شاید کاملاً وفادار به تاریخ نباشد، اما روایت آنقدر گیرا بود که نمیشد کتاب را کنار گذاشت. اگر به داستانهای تاریخی علاقه دارید، پیشنهاد میکنم حتماً این کتاب را بخوانید.🌅 0 5