معرفی کتاب حسد اثر سیدرضا صدر کتابعمومیفلسفهاسلامی حسد سیدرضا صدر و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر بوستان کتاب شابک 9789640914625 تعداد صفحات 326 تاریخ انتشار 1393/1/24 توضیحات کتاب حسد، گردآورنده سیدباقر خسروشاهی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین بانو زعفرانی 4 روز پیش یکی از کارهایی که می تونیم تو ایام خاصی مثل محرم و صفر بکنیم، اینه که یکی از صفات رذیله مون رو به طور کامل کنار بذاریم ... ببینید درمورد صفتای بد نمیشه گفت خب من کم کم شروع کنم دروغ نگم، اگر قراره کنارش بذاری بشم الله بگو و دیگه انجام نده (اوصیکم و نفسی) این کتاب رو مشاورم به من معرفی کرد، موقعی که من نمی دونستم با خودم چند چندم، گفت برو این کتاب رو بخون و هر وقت خوندی بیا ... من فکر می کردم که یک سری از افکار و اقوال من از روی حسادته و قبول نمی کردم که اینطور نیست، ولی این کتاب انقدر انقدر انقدر مو به مو باز کرده بود این موضوع رو که عین یه طبیب می تونی خودت تشخیص بدی و درمان کنی ... خلاصه که توصیه می کنم حتما بخونیدش 📚حسد ✍🏻آیت الله سید رضا صدر 🌐 بوستان کتاب 0 3