معرفی کتاب شادی برای همه اثر نسیم داوودی پناه شادی برای همه نسیم داوودی پناه و 2 نفر دیگر 3.8 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر آثار سبز شابک 9786227186048 تعداد صفحات 42 تاریخ انتشار 1399/10/10 توضیحات کتاب شادی برای همه، نویسنده نسیم داوودی پناه. لیستهای مرتبط به شادی برای همه یاسر مبینی مقدس 1402/5/13 کتاب های داستان مصور (کمیک استریپ) 62 کتاب کتاب های کمیک استریپی که خوانده ام و در آینده می خوانم و دوستشان دارم کتاب های مناسب برای ۸،۹ سال تا ۱۲، ۱۳ سال و شاید برای بزرگترها هم جالب باشد. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم مهدی زاده 1402/5/3 کتاب خوبی بود برای گروه سنی نوجوان تصویرگری قشنگی داشت به نظر میومد که نویسنده با دغدغه های گروه سنی نوجوان و ویژگی های رفتاریشون آشناست. نویسنده تلاش کرده در مورد موضوعات زیر در داستانش غیر مستقیم صحبت کنه: ۱. حمایت از ایده پردازی های نوجوان ۲. دل نگرانی های مادرانه و پدرانه برای نوجوان ۳. همدلی در خانواده ۴. پذیرش تفاوت ها در عین تلاش برای بهتر شدن خوندن کتاب شاید بیشتر از یک ربع وقت نگیره ولی بعد از خوندنش نوجوان احساس میکنه که چیزی یاد گرفته 0 2 زینب سادات حق خواه 1402/1/7 <<شادی برای همه>> یه مجموعه اس از داستان های تصویری کوتاه که من از اپلیکیشن طاقچه خوندمش. غزل و روشا نقش اصلی این داستان ها هستن. به نظرم تصویرگری و ایدهی کُلی خوب بود. مخاطب داستان هم رده سنی نوجوان هست. 0 17