خون خواب را ریخته اند: شش داستان جنایی عمومیداستان خون خواب را ریخته اند: شش داستان جنایی پی.دی. جیمز و 2 نفر دیگر 2.8 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر مون شابک 9786227585889 تعداد صفحات 142 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب خون خواب را ریخته اند: شش داستان جنایی، مترجم رکسانا صنم یار. لیستهای مرتبط به خون خواب را ریخته اند: شش داستان جنایی verena کتابهای 403 تا الان 25 کتاب خب نمیدونم چرا ولی دلم میخواست یه لیست دیگه درست کنم . و میدونم که این لیست خیلی طولانی نخواهد بود چونکه درس های امسال خیلی سخت شده . ولی خب امیدوارم بتونم کتابایی خوبی رو امسال بخونم (مردم اول سال لیست کتابشونو درست میکنن من بعد از اینکه بیشتر از نصف سال رفت:) 0 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین verena 2 روز پیش خب خب این کتاب؟ نه اونقدر قشنگ بود که تعریفشو بکنم نه بد بود که ازش بد بگم . کتاب مجموعه ای از چند تا داستان کوتاه دارک طور بود . و اخر هر داستان شما حس میکردین که یعنی چی که طرف به خاطر پول اینو گرفته کشته چقدر ادمای فلان شده ای ان. و اکثر قتل ها به خاطر گرفتن پول طرف بود. حتی نمیدونم پیشنهادش میکنم یا نه ! واقعا حس خاصی به کتاب نداشتم. 0 4