معرفی کتاب بازی های اندیشه اثر لیزا هگ بوند مترجم مهوش خرمی پور

خواندهام
فلسفه از دو واژة «فیلوس» و « سوفیا» تشکیل شده است. فیلوس به معنای دوستدار یا علاقمند و سوفیا به مفهوم خرد و دانایی است. بنابراین فیلسوف یعنی دوستدار خرد یا علاقمند به دانایی. فلسفه در زمان باستان در باختر زمین در 600 سال پیش از تولد مسیح پدید آمد. پرداختن به این علم عبارت است از فکر کردن دربارة چیزی، پرسیدن و به عمق مسائل وارد شدن، هیچ چیز را بدیهی نداستن، درنگ کردن و دوباره اندیشیدن و ادامه دادن به پرسش ها و انتقاد کردن، می توان گفت ما زمانی به فلسفه می پردازیم که مسائل را آزموده و آنها را واقعی تلقی کرده یا این که به آنها به عنوان بدیهیات تن در داده باشیم. تفاوت فلسفه با دیگر دانش ها در این است که برای فلسفه در گام نخست، اندیشیدن و تفکّر اهمیت دارد. کتاب حاضر حاوی پرسش هایی فلسفی از این دست است: قواعد چگونه پدید می آیند؟ تو چه وقت خوش بختی؟ در خورشید، ساعت چند است؟ پرسش هایی که به نظر ساده می رسد امّا جواب روشنی هم ندارند. نگارنده در کتاب به خواننده چگونگی همراه شدن با بازی اندیشه را نشان می دهد و این سفری است به دنیای پر از فانتزی اندیشه های فلسفی که آنان را به سوی پرسش های آشنا، امّا حل نشدنی زیادی می برد.
لیستهای مرتبط به بازی های اندیشه