معرفی کتاب این منم : مجید سمیعی اثر ملیحه شاهرخی جاوید کتابکودک۷ تا ۹ سال این منم : مجید سمیعی ملیحه شاهرخی جاوید 4.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786223361869 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1403/12/5 توضیحات کتاب این منم : مجید سمیعی ، نویسنده ملیحه شاهرخی جاوید. زندگی نامه لیستهای مرتبط به این منم : مجید سمیعی مینا خالقی 12 ساعت پیش به بهانه نمایشگاه کتاب - آشنایی با مشاهیر 9 کتاب مدتیه دارم کتابهای کتابخونه رو بازبینی میکنم. بعضیا رو قبلا میپسندیدم اما الان دیگه برام اون ارزش سابق رو ندارند. به فکرم رسید چندتا لیست از کتابهایی که هنوز دوستشون دارم ایجاد کنم. هم برای خودم بمونه، هم شاید برای کسی فایده داشته باشه. پیدا کردن گروه سنی کتابها با خودتون😉 به مرور تکمیل میشه... 0 1 زهرا پارسا 1404/1/2 لیست خرید 17 کتاب هی به خودم میگم قبل از اینکه از فیدیبو کتاب بخری، کتابایی که تو قفسه هست و نخوندی رو بخون.. ولی نمیشه دیگه بلاخره آدم دلش میخواد..😅 شما اگر این کتابا رو خوندین، خوشحال میشم بگید که کدوم یکیش ارزش خریدن نداره🙃 9 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب سادات رضازاده 1403/12/11 این کتاب تالیفی هست اما در ادامه مجموعه این منم مهرسا. راستش دلم میخواست سبک و سیاق جدیدی نوشته میشد. مدل نوشتاری و تصویر گری شبیه نسخه آمریکایی است. در جشن رونمایی بودم و گفتند که مدیر انتشارات نمیخواست ریسک کند. اما کتاب تالیفی مشاهیر خندان نمونه از کتابهایی تالیفی به سبک جدید و نو است. در مجموع کتاب ، نوع نگارش و تصویر گری و زبان طنز کودکانه اش میتواند جذاب باشد برای بچهها. 0 5 حامده بهجتی 1403/12/26 کتاب های تألیفی در راستای مجموعه این منم که با همون سبک کتابها نوشته و تصویر سازی شده. خیلی خوبه که در راستای شناساندن شخصیت های مطرح ایرانی در تلاش باشیم. 0 0