معرفی کتاب آدم های روستایی خوب: (بخش پایانی مجموعه داستان های فلانری اوکانر) اثر فلانری اوکانر مترجم آذر عالی پور

آدم های روستایی خوب: (بخش پایانی مجموعه داستان های فلانری اوکانر)

آدم های روستایی خوب: (بخش پایانی مجموعه داستان های فلانری اوکانر)

فلانری اوکانر و 1 نفر دیگر
3.8
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

4

خواهم خواند

0

ناشر
آموت
شابک
9786006605944
تعداد صفحات
208
تاریخ انتشار
1395/1/31

توضیحات

        :
در را گیری بنیاد کتاب ملی آمریکا در 2009،مجموعه داستان های فلائری اوکانر به عنوان بهترین اثری که جایزه کتاب ملی را در حوزه ادبیات تخیلی طی شصت سال گذشته به خود اختصاص داد،شناخته شد.سایر نامزدهای مرحله نهایی این رقابت عبارت بودند از مجموعه داستان های ویلیام فاکنر مجموعه داستان های جان چپور،مجموعه داستان های ادورا ولتی و...
من مطمئنم که کارهای فلائری اوکانر برای همیشه در ادبیات آمریکا ماندگار و جاودانه خواهد بود.آن ها ممکن است از نظر تعداد محدود باشند،اما روشن،قوی،زنده و سرشار از خرده توصیف ها،عبارات و بینشی غریب هستند که بیش از یک دوجین کتاب شعر دارای فضای واقعی شاعرانه هستند.
آذر عالی پور
بعد از ترجمه مجموعه داستان های فلائری اوکانر که شامل بیست و پنج داستان او میشد،هرچه با خودم کلنجار رفتم که اوکانر را رها کنم و بروم سروقت نویسنده ای دیگر،نشد،که نشد.گویی شش داستان باقی مانده ای که ترجمه نکرده بودم،بیخ گلویم را گرفته بودند و فشار می دادند و به زبان بی زبانی می گفتند:پس ما چه؟چرا ما را کنار گذاشتی؟مگر ما چیزی از داستان های دیگر او کم داشتیم؟

      

یادداشت‌ها

آدم های رو
          آدم های روستایی خوب
نویسنده: فلانری اوکانر
مترجم: آذر عالی پور
چاپ نخست: زمستان ۱۳۹۴
نشر: آموت
تعداد صفحات: ۲۰۸
📚📚📚📚📚📚📚📚📚

«نارضایتی پارکر طوری رو به افزایش گذاشت که جز با یک خالکوبی امکان مهارش نبود. این خالکوبی می‌بایست روی پشتش زده می شد. چاره ی دیگری نبود. فکری بکر و مبهم و تا حدی خام در ذهنش شروع به شکل گرفتن کرد. مجسم می کرد که یک خالکوبی روی پشتش بزند که ساراروت نتواند در برابرش مقاومت کند_ یک سوژه ی مذهبی.»

«رنگ دختر تقریباً ارغوانی شده بود. زیر لب غرید:« آره ، تو یه مسیحی هستی! تو یه مسیحی خوبی! تو هم مثل اونایی دیگه هستی_ حرف و عملتون با هم یکی نیست.....
قیافه ی پسرک حسابی درهم رفت‌ با لحنی نخوت آمیز و غضب آلود گفت:« امیدوارم فکر نکنی من این مزخرفات و قبول دارم! من ممکنه انجیل بفروشم اما می دونم چی به چیه.»

این کتاب مجموعه داستانهایی از اوکانر است که عبارتند از: 
🔽 آواره🔽سلمانی🔽 پشت پارکر🔽چرا کفار خشمگین می‌شوند؟🔽آدم های روستایی خوب 🔽معبد روح القدس

درون مایه این داستان ها شامل موضوعاتی چون دینداری، رستگاری، برتری طلبی سفیدپوستان در برابر سیاه پوستان، مرگ و مسائل سیاسی-اجتماعی در دوره ای ست که اوکانر داستان ها را نوشته است.

🔺آدم های این کتاب روستایی هستند، امّا آدم های خوبی نیستند. 

در داستان«آواره» همان آدم های روستایی یک مرد جنگ زده لهستانی را با تراکتور زیر می گیرند و در داستان«سلمانی» حس برتری طلبی سلمانی و دوستانش بر سیاهان نمود دارد.
در داستان «پشت پارکر» پارکر جوان که برای هر مشکلی به خالکوبی پناه می برد، بعد از ازدواج با یک دختر زشت که حالا حامله شده برای جلب توجه همسر دیندارش به خالکوبی های بدنش، تصویر خدا را بر پشتش خالکوبی می کند و بعد از آن  دچار تأملات روحی می شود.

داستان «چرا کفار خشمگین می شوند؟» به احساسات درونی پسر خانواده می پردازد که بعد از سکته پدر باید امورات خانواده را بر عهده بگیرد.

داستان «آدم های روستایی خوب» رویارویی «هولگا» با پسری ست که انجیل می فروشد. هولگا یک پا دارد، تحصیلاتش دکترای فلسفه است و به خدا هم اعتقاد ندارد.

و در نهایت داستان «معبد روح القدس» که گریزی می زند به تحصیل در مدارس مذهبی، درونیات دخترک 12 ساله ای که میان حس گناه و خودخواهی در اندیشه ای کودکانه سیر می کند.

اوکانر در این داستان ها به افراط گرایی مذهبی و ریاکاری می تازد و آن را نقد می کند. 
زبان کتاب ساده و ترجمه هم بسیار روان است.




        

2