معرفی کتاب I Want to Eat Your Pancreas اثر یورو سومینو I Want to Eat Your Pancreas یورو سومینو 3.5 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 3 ناشر معیار علم شابک 9781642750324 تعداد صفحات 439 تاریخ انتشار 1396/10/11 توضیحات کتاب I Want to Eat Your Pancreas، یورو سومینو. لیستهای مرتبط به I Want to Eat Your Pancreas جادوگری به نام جود🪄 1403/6/2 شهریور ماه ✨️ 17 کتاب این لیست صرفآ برای اینکه توی آخرین ماه شهریور چه کتاب هایی باید بخونم خواستم با شما هم اشتراک بزارم چون در آخرین ماه شهریور سپری می کنم و به زودی قرار مدرسه ها باز بشه و امسال خیلی خیلی سال سختی هستش پس دلم میخواد توی این ماه هرچقدر که دلم میخواد کتاب بخونم همین دیگه😅 1 34 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آیناز 1402/10/8 یه رابطه ی آروم و غم انگیز رابطه ی بین دختر برونگرایی که خیلی تو کلاس محبوبه و پسر ساکتو درونگرایی که فقط با کتاب خوندن خودشو سرگرم میکنه اوایل کتاب تقریبا حوصلم سر میرفت و فقط برای تقویت زبان میخوندمش اما آخراش خیلی ناراحت شدم بد تموم شد ولی دوستداشنتی بود درکل اینکه نزدیک پونصد صفحه بخونیو آخرشم ناراحت بشی زیاد جالب نیست 😀 1 17 یاسمن فراهانی 6 روز پیش 4.5⭐️ ...زمان های گذشته وقتی قسمتی از بدن کسی مشکل پیدا می کرده، همون قسمت از بدن یه حیوون رو می خورده. به نظرم باور داشتن که این کار شفاشون میده. به خاطر همین، منم میخوام پانکراست رو بخورم... خب این خیلی غم انگیز و در عین حال پر از امید و زندگی بود 0 0