معرفی کتاب فردا رو ما میسازیم؛ موشک من اثر گل بیگم ابراهیمی فردا رو ما میسازیم؛ موشک من گل بیگم ابراهیمی و 1 نفر دیگر 3.5 5 نفر | 2 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 0 ناشر راه یار شابک 9786227629071 تعداد صفحات 16 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب فردا رو ما میسازیم؛ موشک من، نویسنده گل بیگم ابراهیمی. لیستهای مرتبط به فردا رو ما میسازیم؛ موشک من نصراللهی 1403/12/15 1000کتاب قبل دبستان زهرا 13 کتاب کتابهایی که تا قبل از دبستان برای دخترم می خوانم. زهرا جان متولد سال 1400 است. شروع بهمن ۱۴۰۳ بعضی از کتابها را بارها و بارها برایش می خوانم. بعضی را من شروع می کنم و خواهر برادرش ادامه می دهند. بعضی را نصفه می گذاریم و شاید وقتی دیگر..... 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نصراللهی 1404/1/13 کتابی برای توجه دادن بچه ها به دستاورد های انقلاب اسلامی رعایت زبان معیار بسیار در کتاب به چشم می خورد. در هر صفحه رنگی بودن چند کلمه هم به نظرم بسیار ایده مهمی است. قطع بزرگ کتاب در رنگ امیزی بسیار انتخاب هوشمندانه ای است. از تصویرگری کتاب و کوتاهی قصه هم نگویم که واقعا خوب از کار در امده است. شخصیت حسن هم مرا یاد شهید تهرانی مقدم انداخت. من خودم دوست دارم یک دور کتاب را رنگ کنم 🙂 0 0 میم صالحی فر 1403/3/16 حسن در طی یک اتفاق باعث پاره شدن موشک کاغذی خواهرش فاطمه میشود. او برای جبران اشتباهش تلاش میکند تا با کمک خط تاهای روی کاغذ موشک پاره شده، موشک جدیدی درست کند؛ ایدهای که با الهام از کار دانشمندان ایرانی در ساخت اولین موشک ایرانی از روی یک موشک خارجی (مهندسی معکوس) به ذهن حسن رسیده است. بخشی از تصاویر رنگی هستن، گویا کودکی ان ها را رنگ آمیزی کرده و بخشی سیاه و سفید ند تا مخاطب ، ان ها را رنگ امیزی کند. 0 0