معرفی کتاب آب چال (درباره ی اهمیت آب) اثر گرم بیس مترجم فواد نظیری کتابعمومیسبک زندگیمحیط زیست آب چال (درباره ی اهمیت آب) گرم بیس و 1 نفر دیگر 4.9 16 نفر | 9 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 26 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات فنی ایران شابک 9789643892456 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/9/11 توضیحات کتاب آب چال (درباره ی اهمیت آب)، مترجم فواد نظیری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه دنیادیده 1402/3/17 برای طلای بی رنگی که اهمیتش سالهای بعد اگر بمونه مشخص میشه .. 0 2 فاطمه باقری 1402/8/27 به ستاره دادن نمیتونستم بسنده کنم. عالی عالی عالی یه کتاب بی نظیر و عمیق. خیلی رو ذهن بچهها و حتی بزرگترها اثر میذاره. در عین حال بسیارسرگرم کننده هم هست. 0 0 زهرا محسنی فرد 1402/2/25 از پرداخت های خوب به موضوع آب .در عین نشان دادن بحران کم آبی، برای مخاطبش دلهره آور نیست و با امید پایان می یابد. کتاب برای هر گروه سنی امتیازات خاصی دارد و می توان گفت از ۳ سال می توانند مخاطب آن باشند. تصویرگری کتاب بی نظیر است . بی نظیر . پیدا کردن چهره های پنهان حیوانات، کوچک شدن و کوچک شدن چاله ی آب، دسته بندی حیوانات از مزیت های ویژه ی این کتاب است. 0 4 نرگس منفرد 1401/10/3 آبچال، کتابی با موضوع اهمیت محیط زیست برای کودکان است. داستان در جنگلی با گونههای متنوع گیاهی پیش میرود و آبِ آبچالِ جنگل رفته رفته کم میشود. اوج جذابیت کتاب، طراحی صفحات کتاب است که چالهای خالی در کتاب وجود دارد و با ودق زدن هر صفحه، کم شدن آبِ آبچال را کاملاً میبینیم و حس میکنیم. 0 20 فاطمه کریمی 1402/2/25 (شوخی) به چشم درد مبتلا شدیم انقدر دنبال حیوانات مخفی در تصاویر اصلی گشتیم.😃 یکی از پر جاذبهترین کتابهای فرزندانم. نمیدونم چقدر روی فرهنگ کاهش مصرف آبشان موثر بود ولی روی تمرکزشون و تلاششون برای یافتن حیوانات خیلی موثر بود. 0 3 مجتبی کشفی 1402/2/26 کتاب خیلی خوبی هست برای فهم اهمیت آب 0 0 زینب روحانی 1402/2/26 این کتاب همراه بازی بود و جزو عالی ترین خاطرات کتابخوانی بچگی من بود. دنبال عکس حیوانات میگشتم و حسابی سرگرم میشدم. 0 1 نیکتا خرامان 1401/12/16 خیلی خلاقانهست:)) پر از جزئیاته و نمیشه با یک بار خوندن به همهی جذابیتهاش پی برد. 0 2 زاهده صالحان 1402/3/22 کتابی درباره ارزش و اهمیت آب با تصویرگری فوق العاده جذاب و بینظیر. مخاطب در این کتاب علاوه بر آشنایی با اهمیت آب، با اعداد، حیوانات مختلف و زیستگاه آنها نیز آشنا میشود. وجود تصاویر پنهان شده در صفحات کتاب علاوه بر جذابیت موجب سرگرمی کودک نیز میشود. 0 1