معرفی کتاب ما که خواهریم اثر آنه گست هویزن مترجم مهشید میرمعزی کتابعمومیداستان ما که خواهریم آنه گست هویزن و 2 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 2 ناشر نشر نو شابک 9786004902106 تعداد صفحات 392 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب ما که خواهریم، ویراستار فهیمه شانه. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سَمی 1404/4/8 این کتاب برای من یک کتاب خاص و متفاوت و کاملا دوستداشتنی بود... خیلی خوشحالم که یک کتاب به این سبک خوندم، که حداقل یکم دیدم رو نسبت به ادبیات آلمان تغییر بده... داستان سه خواهر فوقالعاده دوستداشتنی که یک فصل در میان داستان زندگی آنها را در حال و در گذشته میخوانیم... زمان حالی که زمان تولد و سورپرایز یکی از خواهران است.خواهرانی که هیچکدام در زندگی عاطفی خود چندان موفق نبودند و حالا زندگی را با کلی رازهای نگفته ترک میکنند. نحوهی روایت و شخصیتپردازی به نظرم عالی بود. تلفیق زندگی اجتماعی و عاطفی با زندگی سیاسی و چالشهای آن دوران خیلی خوب از کار درآمده بود. جلد کتاب هم خیلی جالب بود. 0 0