رمان های سه گانه جان کریستوفر

رمان های سه گانه جان کریستوفر

رمان های سه گانه جان کریستوفر

جان کریستوفر و 2 نفر دیگر
3.6
6 نفر |
2 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

16

خواهم خواند

2

شابک
9789644176043
تعداد صفحات
488
تاریخ انتشار
1396/8/29

نسخه‌های دیگر

توضیحات

کتاب رمان های سه گانه جان کریستوفر، ویراستار فرزانه کریمی.

لیست‌های مرتبط به رمان های سه گانه جان کریستوفر

یادداشت‌ها

          من نه با ژول ورن، نه با آسیموف، نه با کلارک، علمی‌تخیلی‌خوان نشدم. من با جان کریستوفر علمی‌تخیلی‌خوان شدم. (واقعا در  این زمینه خیلی خوش‌شانس بودم!) شما هم اگر نوجوانی دارید که می‌خواهید علمی‌تخیلی‌خوانش کنید جان کریستوفر جزو خوب‌هاست!
این سه‌گانه‌اش را البته من در ۲۷ سالگی خواندم! آنقدر که من جنس کارهایش را دوست دارم. کارهایش ساده است، قهرمان‌هایش آدم‌های معمولی هستند و فضای علمی‌تخیلی‌اش آنقدر پیچیدگی فنی ندارد که آدم را اذیت کند. صد البته طرح داستان‌ها پخته است، پیچش‌های داستانی خوبی به کارش می‌دهد و از منظر اخلاقی و تربیتی چیزهای ارزشمندی برای مخاطب دارد.
نشر قدیانی قبلا کتاب‌‌های جان کریستوفر را تک‌تک منتشر می‌کرد اما بعدا تصمیم گرفت همه را مجموعه کند. یک علتش حجم کم هر رمان است. فکر کنید سه جلد رمان می‌خوانید ۴۸۸ صفحه،  میانگین هر جلد زیر ۱۷۰ صفحه است‌. ضمنا برای مخاطب نوجوان کم‌طاقت هم شرایط خوبی است کل مجموعه را یکجا می‌خواند و در انتظار نمی‌ماند.
داستان این سه‌گانه یک چرخش در زمان است و بازگشت به عقب. یک طوفان الکتریکی سایمون و پسرخاله‌اش را به رم باستان می‌برد. به دو هزار سال قبل! آنها تبدیل به گلادیاتور می‌شوند و این تازه مال سی چهل صفحه اول است! جلد بعدی در مکزیک می‌گذرد و جلد بعدی در شرق آسیا! 
کتابی است سرشار از ماجراجویی دو پسرخاله که در طول مسیر دوستانی هم پیدا می‌کنند. آنها جهان را تغییر می‌دهند و یک چیزهایی را به جهان باستان می‌برند که هیچ‌کس حتی تصورش را هم نمی‌کند!
پایان‌بندیش هم به حس و حال این دو نفر، سایمون و براد میخوره. خصوصا براد که کله داغی دارد و به هیچ ماجرایی نه نمی‌گوید.
البته کتاب یک عیب بزرگ دارد.‌عنوان درست و درمانی ندارد.‌فکر کن بری کتابفروشی بگی آقا/خانم ببخشید! یک رمان‌های سه گانه جان‌ کریستوفر، مجموعه دوم می‌‌خوام!
خب چی میشد اسم جلد اول یا یک اسم خاص را روی کتاب می‌گذاشتید؟
ضمنا حواس نویسنده به چرخش‌های تاریخی و جزئیاتش هم بوده اما چون دغدغه مخاطب نوجوان را داشته، خیلی پیچیده و عمیق نشده اما می‌شود چیزهایی را غیرمستقیم درباره فلسفه تاریخ به مخاطبش برساند و مهم‌تر از آن ذهن نوجوانش را قلقلک بدهد که اگر یک روز به گذشته برگشت، چه کارها که می‌تواند بکند!
        

11