معرفی کتاب یک قمقمه دریا اثر محمدهادی زاهدی یک قمقمه دریا محمدهادی زاهدی 3.8 10 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 1 ناشر قدس رضوی شابک 9789642784165 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1387/5/5 توضیحات در این کتاب داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت رضا علیه السلام نگاشته شده؛ که ضمن آن به سیره ی عملی و خصایل اخلاقی آن بزرگوار نیز اشاره شده است. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه 1403/11/29 کتاب خیلی خوبی بود. روایتی کوتاه از زندگی امام رضا(ع) هر صفحه اش فقط ۶ یا ۷ خط نوشته بود. عرض کتاب بسیار کم است و خواندنش خیلی تند پیش میرود. خیلی خلاصه زندگی امام رو توضیح داده است. من خیلی لذت بردم و چون بسیار روان نوشته شده مناسب بچه ها(منظورم حداقل ۸ ساله) هم هست. 0 6 saeed tehrani pooya 1404/5/12 حضرت غسل عید کردند، عمامه سفیدی بر سر گذاشتند... عصایی به دست گرفتند و از خانه بیرون آمدند، پا را که در کوچه گذاشتند؛ چهار تکبیر گفتند: «الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر عَلَی مَا هَدانا...» صداها در آسمان رها شد، مرو لرزید، پاهای آقا برهنه بود، رجال و لشکریان از بالای اسبها پایین پریدند، کفشها از پاها میگریختند؛ الله اکبر... #مأمون لرزید، وزیر خم شد و در گوش مأمون گفت: «اگر علیبنموسی به مصلا برسد، کار ما تمام است!» قاصد مأمون، خود را به #امام_رضا علیه السلام رساند و گفت: «مأمون میگوید برگردید!» مصلی در حسرت نمازی از جنس نماز رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم مانده بود... . + یک صد قصه و نکته از زندگانی #امام_رضا علیهالسلام به همراه دستهبندی خوب و مناسب را در کتاب یک قمقمه دریا بخوانید. البته همانطور که در نام کتاب آمده است این صد داستان به اندازه یک قمقمه و شاید بهتر باشد بگیم یه قطره از دریای وجودی این امام بزرگوار است. این کتاب در قالب ۲۰ بخش مثل «ولادت»، «خانواده»، «ولایتعهدی»، «مناظرات»، «عالم آل محمد(ص)»، «جود و بخشندگی»، «شهادت»، «زیارت آفتاب»، «سفارشها» و ... قصهها و نکتههایی از زندگی عالم آل محمد(ص) جمعآوری شده است. 0 0