معرفی کتاب از جورج واشنگتن تا جورج بوش اثر احمد ساجدی از جورج واشنگتن تا جورج بوش احمد ساجدی 2.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر محراب قلم شابک 0000000074885 تعداد صفحات 280 تاریخ انتشار 1370/7/1 توضیحات کتاب از جورج واشنگتن تا جورج بوش، نویسنده احمد ساجدی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا شمس اشکذری 1403/2/14 پس از گوش دادن به چند قسمت از پادکست بیپلاس که مربوط به تاریخ آمریکا بود و نیز مستند «The untold history of America »، بر آن شدم تا کتاب جمعوجور و مناسبی در باب تاریخ آمریکا بخوانم. کتاب حاضر را در طی گشت و گذاری در قسمت تاریخ کتابخانه یافتم. مروری بود کوتاه بر رؤسای جمهور آمریکا از جرج واشنگتن تا جرج بوش اما خیلی نمیتوان نامش را تاریخ آمریکا گذاشت. کاملاً جهتدار است و در تاریخ آمریکا صرفاً سیاهی میبیند. خود نویسنده (که آخر هم نتوانستم بفهمم که کیست و کجاست!) در مقدمه مینویسد: « خود نگارنده تا حدودی تاریخ نقشههای سلطهجویانه و تجاوزگرانه آمریکاییها را در ابعاد نظامی و اقتصادی به خصوص در سالهای پس از جنگ دوم جهانی مطالعه کرده است و به همین خاطر ... به فکر افتاد که سیاستهای استیلاطلبانهی آمریکاییها را از لابهلای صفحات تاریخ بیرون آورد و آنها را در مجموعهای به رشته تحریر درآورد.» 3 11