معرفی کتاب چرا با حیوانات مهربان باشیم؟ اثر غلامرضا حیدری ابهری چرا با حیوانات مهربان باشیم؟ غلامرضا حیدری ابهری و 2 نفر دیگر 3.0 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر دارالحدیث شابک 9789644939068 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1395/11/6 توضیحات کتاب چرا با حیوانات مهربان باشیم؟، ویراستار رامین باباگل زاده. یادداشتها محبوبترین جدیدترین بانو زین الدین 1403/3/16 حیوانات مختلف رو بر اساس دسته های پرندگان، مزرعه، جنگل و...معرفی میکنه و میگه ما باید باهاشون رفتار خوبی داشته باشیم.خوب پرداخته شده ولی جا داشت جالب تر باشه 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1403/6/6 ساده و در حد چند جملهی مستقیم برای آموزش. کارهای آقای ابهری را نمیپسندم. 0 0 صدیقه واضحی 1404/5/11 از مجموعه شکوفههای دانایی نشر دارالحدیث این کتابها برای آموزش ارزشهای اخلاقی-دینی به بچهها هستن و برای کودکان خانوادههای مذهبی خیلی مناسبن. حتی برای افراد غیر مذهبی هم با حذف صفحه آخر کتاب که حدیثی از امامان یا پیامبر داره میتونه جالب باشه. من متن رو دوست داشتم. ساده و روان و قابل فهم برای کوچولوها است. 0 0