معرفی کتاب The Hate U Give اثر انجی توماس The Hate U Give انجی توماس 4.7 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 0 ناشر معیار علم شابک 9780062498533 تعداد صفحات 376 تاریخ انتشار 1395/10/12 توضیحات کتاب The Hate U Give، انجی توماس. یادداشتها محبوبترین جدیدترین احلی احسنیان دیروز داستان درمورد دختر سیاهپوستیه به اسم استار، که یکی از بهترین دوستاش جلوی چشمش توسط پلیس کشته میشه و اون، تنها کسیه که شاهد این قضیه بوده. کل کتاب درمورد زندگی شخصی استار، خونوادش، تصمیماتی که میگیره( اینکه ساکت بمونه یا درمورد این ماجرا حرف بزنه) هست. زندگی ای که سیاهپوستا دارن تجربهش میکنن، تبعیضی که همه فکر میکنن تموم شده ولی کماکان ادامه داره. من راستش با کتاب خیلی ارتباط برقرار کردم. با وجود اینکه من زبان اصلی خوندمش، اصلا کلمه های سخت و عجیبی نداشت و زیاد مجبور نشدم از دیکشنری استفاده کنم. نثر ررون و اینکه تمام داستان از زبون خود استار روایت میشد واقعا برام جذاب بود. شنیده بودم نشر جنگل سانسور میکنه (البته که طرح جلد کتاب سانسور شده) و تا یه جایی از کتاب هم اینطوری فکر میکردم، ولی خب اگر قرار بود سانسور داشته باشه، خیلی چیزا بود که باید سانسور میشد:) 0 0