امام مهدی (عج) از تولد تا بعد از ظهور عمومیتاریخ تاریخ ایراناسلام امام مهدی (عج) از تولد تا بعد از ظهور سیدمحمدکاظم قزوینی و 2 نفر دیگر 4.0 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 9 ناشر مسجد مقدس جمکران شابک 9789649731452 تعداد صفحات 494 تاریخ انتشار 1398/4/23 توضیحات کتاب امام مهدی (عج) از تولد تا بعد از ظهور، مترجم سعید راشدی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین نیما اکبرخانی 1401/4/28 یک کلیاتی شرح داده می شود و صد البته چیز بیشتری هم نمی گوید. کتاب تقریبا نصف حجمی که قید شده را دارد و مطالعه اش کمتر زمان می برد چون تمامی احادیث و روایات را با دو زبان آورده و آخر کتاب صفحات زیادی ارجاعات دارد. کلا بد نیست. 0 0 محمد مهدی 1402/6/30 باسمه *اللهم عجل لولیک فرج و العافية و النصر و جعلنا من بين أنصاره و أعوانه... * 🔰 کتاب تألیف سالهای اوایل دهه ۴۰ شمسی هست؛ اما زبانی بسیار صمیمی و روان داره. نویسنده محترم سعی کرده تا حد ممکن سرفصلهای مرتبط با حضرت حجت (عج) رو خلاصه و جمع و جور، پوشش بده. نتیجه کار هم برای پیدا کردن یک شناخت کلی از امام زمان (عج)، قابل توجه و مطلوبه؛ ولی اگه صرفاً دنبال مطالعه کامل یه بخش از مسائل مربوط به بقية الله (عج) - مثل ظهور - هستین، بهتره اول منابعی که تخصصی اون بخش رو بررسی کردن بخونین. 🔰 البته کتاب، نقاط ضعفی هم داره که نمیشه صرفاً به شخص نویسنده ایراد وارد کرد. به مثابه بخشی از پایگاه مذهبی سنتی، تحلیلهای وقت معاصر ایشون هم حال و هوای اون ایام رو داره: نگاه منفی دین مداران به استعمار روسیه/ شوروی حتی بیش از استعمار انگلیس، حمایت از چیزی که الآن به اقتصاد بازار آزاد معروفه (از قبیل نقش دولت و مالیات) و به صورت کلی عمده تحلیلی که در ظرف زمانی - مکانی خودش صورت پذیرفته... 🔰ارتقاء کیفی مطالب بین کتابهایی در حوزه مهدویت خوندم (نوشته شده قبل و بعد از انقلاب)، واقعاً قابل مشاهده هست! بخشی مربوط به گذر زمان، افزایش امکانات تحقیق و همینطور وقوع وقایع مختلف هست. بخش مهمی هم اهمیت یافتن هر چه بیشتر این موضوعات برای جامعه دینی. 🔰 اگه در مورد امام زمان (عج)، کتاب خوبی برای مخاطب عمومی میشناسین که متقن و به روز هم هست، لطفاً معرفی کنین. ممنون 🌹 0 8 ملائی🌻 1401/1/8 این کتاب به خوبی، امام زمان (عج الله) و یاران شان را معرفی کرده. اشاره به بشارت های قرآن و معصومین درباره امام زمان (عج الله) و بیان سوالات و شبهات یکی از ویژگی های خوب این کتاب هست. در واقع باید گفت، کتاب امام مهدی از تولد تا بعد از ظهور، یکی از بهترین کتاب های حوزه مهدویت است. توصیه میکنم حتما مطالعه بفرمایید. 0 1