معرفی کتاب گفت و گو با خود؛ راهنمای ارتقا هوش هیجانی و پیشرفت سریع اثر یان توهوفسکی مترجم سید احمد کساییان

گفت و گو با خود؛ راهنمای ارتقا هوش هیجانی و پیشرفت سریع

روانشناسی

موفقیت و خودسازی

راه و رسم زندگی

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

معرفی و دانلود کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع

۱۸۲ رای

نویسنده: یان توهوفسکی

مترجم: فاطمه اکیما

راوی: علی باقرلی

ناشر صوتی: شادن پژواک

برای دانلود قانونی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

دانلود کتاب صوتی از اپلیکیشن کتابراه

معرفی

فهرست

مشخصات

نظرات 83

معرفی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود نوشته‌ی یان توهوفسکی، روش مهار و درک یکی از مهم‌ترین و قدرتمندترین عوامل ذهنی، که همان صدای درونی باشد را، به شما یاد می‌دهد. نویسنده در این کتاب به شما می‌آموزد که چطور با کمک صدای درون، به اهداف خود در زندگی دست پیدا کنید.

درباره‌ی کتاب صوتی دانش گفتگو با خود

این حقیقت که تقریباً تمام انسان‌ها صدایی در ذهنشان دارند که درست مانند یک کارگردان، تمام اعمالشان را هدایت می‌کند، چیزی فرازمینی و معجزه‌وار به نظر می‌رسد. گویی ما تنها یک پوسته‌ی متحرکیم و صرفاً با فرمان همان صدا برای زندگی‌مان تصمیم می‌گیریم. این حقیقت شگفت‌انگیز درست مثل صدها معجزه‌ی دیگر در ساختار وجودی ما،‌ زیر بار روزمرگی پنهان شده و توجهی به آن نمی‌کنیم. هرچند هیچ‌وقت آموزشی هم در قبال آن به ما داده نشده و نمی‌دانیم که این صدا، تا چه حد می‌تواند قدرتمند باشد.

یان توهوفسکی (Ian Tuhovsky) در کتاب دانش گفتگو با خود (The Science of Self Talk) که هم‌اکنون نسخه‌ی صوتی آن پیش روی شماست، مخاطب را با این صدای درونی آشنا می‌کند. صدای درونی می‌تواند پرحرف یا کم‌حرف باشد، با صدای بلند یا به آرامی صحبت کند، مهربان و همدل باشد و یا خصمانه و منفی حرف بزند. تمام این خصایص و ویژگی‌ها، به محیطی که فرد در آن رشد می‌کند بستگی دارد. اگر شما عادت کرده باشید که از بچگی، با واکنش‌های سرزنش‌گرانه‌ی دیگران کنار بیاید، صدای درونتان نیز تبدیل به یک قاضی بی‌رحم می‌شود که مدام شما را بابت هرکاری قضاوت کرده و سرزنش می‌کند. روشن است که زندگی تحت سلطه‌ی چنین صدای بی‌رحمی، کار چندان ساده‌ای نخواهد بود.

اگر به هر دلیلی، گرفتار این نوع از گفتگوی درونی شده‌اید، جای نگرانی نیست. صدای درونی علی‌رغم قدرت شگفت‌انگیزش، قابل مهار و تربیت‌پذیر است. شما می‌توانید با دریافت آموزش لازم، طرز کار ذهنتان را تغییر بدهید و صدای درونی را از نو برنامه‌ریزی کنید. می‌توانید مثبت‌نگر بودن، همدلی، حمایت‌گری و هر صفت مثبت دیگری را که نیاز دارید به آن آموزش دهید تا شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کند و به جای کند کردن سرعت حرکت شما در مسیر پیشرفت، یاری‌گرتان باشد. کتاب صوتی گفتگوی درونی همان منبع آموزشی‌ای است که برای انجام این کار نیاز دارید.

به کمک کتاب صوتی دانش گفتگو با خود یاد می‌گیرید که صدای درونیتان را به خوبی بشنوید و معنای مستتر در حرف‌هایش را درک کنید، یاد خواهید گرفت که چگونه حرف‌های منفی صدای درون را در همان ابتدا شناسایی کنید و مانع از نفوذ آن در تصمیم‌گیری‌هایتان شوید و همین‌طور چگونه گفتگوی مثبت با صدای درون می‌تواند اثر شگفت‌انگیزی در بالا بردن اعتمادبه‌نفستان داشته باشد.

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود توسط فاطمه اکیما به فارسی ترجمه شده و گویندگی آن نیز به عهده‌ی علی باقرلی بوده است. این کتاب توسط نشر صوتی شادن پژواک منتشر شده.

کتاب صوتی دانش گفتگو با خود برای چه کسانی مناسب است؟

اگر می‌خواهید به واسطه‌ی تغییر و کنترل صدای درونیتان، اعتمادبه‌نفس بالاتری پیدا کنید و به اهدافتان برسید، این کتاب برای شماست.

در بخشی از کتاب صوتی دانش گفتگو با خود: راهنمای ارتقای هوش هیجانی و پیشرفت سریع می‌شنویم

خودگویی منفی اثرات ناسالم متعددی داره. بدیهیه که این خودگویی باعث می‌شه که نسبت به خودتون احساس بدی داشته باشید و باعث اضطراب، افسردگی، استرس، عزت‌نفس پایین و احساس آسیب‌پذیری می‌شه. خودگویی منفی می‌تونه به پیش‌گویی تبدیل بشه، به عملکرد شما آسیب بزنه و حتی زندگیتون رو خراب کنه. یه تحقیق نشون می‌ده که نوجوانان سالم با وزن طبیعی که باور داشتن اضافه وزن دارن، در آینده بیشتر در معرض ابتلا به چاقی قرار می‌گرفتن. تحقیقات دیگه نشون دادن که خودگویی منفی می‌تونه عملکردتون در همه‌چیز،‌ از دانشگاه گرفته تا شغلتون رو بدتر کنه و حتی می‌تونه عملکردتون در بازی دارت رو هم بدتر کنه. خودگویی منفی با سطوح بالاتر استرس و مدیریت ضعف عواطف در هنگام مواجهه با استرس همراهه. همه‌ی ما استرس رو تجربه کردیم و می‌دونیم چه شکل و شمایلی داره. اما برای اینکه واقعاً بفهمیم استرس چیه نیاز به تعریف دقیق‌تری داریم.

FaMoSa

FaMoSa

1403/9/19

اگر اشتباه نکنم تو ادبیات به گفتگویی که آدم با خودش می‌کنه میگن "حدیث نَفْس". این کتابم در مورد همینه از یه ابعادی جالب و قابل استفاده بود اینکه آدم یه وقتایی تو حدیث نفسش یعنی تو حرفهایی که به خودش می‌زنه خیلی بدجور می‌زنیم خودمونو تخریب می‌کنیم! که واقعا آثار بدی بجا می‌ذاره و اعتماد به نفس و حتی ممکنه عزت نفسمونم بگیره. این کتاب برای این مواقع هم یه راهکارهایی میده حتی یه جاش نقل به مضمون گفته بود وقتی یه موفقیتی بدست میاری و به دوستات می‌گی بعضی از دوستات واکنش عجیب غریب نشون میدن مثلاً موفقیتتو کمرنگ و بی‌اهمیت جلوه میدن و میگن اینکه چیزی نیست! که این نشون دهنده حسادتشونه و ما باید حواسمون به اینجور دوستا! باشه؛ تو قرآن تو آیات ۱۱۹و ۱۲۰ سوره آل‌عمران هم در مورد اون کسایی که وانمود می‌کنند دوستن ولی در حقیقت دشمنن، شاخص  شناختن دوست از دشمن بهمون داده شده که این ثابت می‌کنه این کتاب، کتاب خوبی هست.
فقط کاش این کتاب که روی موضوع به این خوبی کار کرده، بر اساس دین هم می‌بود چون آدم نمی‌دونه تا چقدرش واقعا درست و قابل اعتماد هست.
در اسلام ما نفس لَوامه یعنی نفس ملامت کننده و سرزنشگر داریم که یعنی نفسی که صاحب خودش رو به خاطر گناهی که مرتکب شده و برای منافع حقیقی، کمالات انسانی و درجات اخروی که از دست داده، ملامت می‌کنه.
ظاهراً نفس لوامه همون وجدان بیدار درونمون هست که وجودش ضروریه و خوبه و نباشه تبدیل میشیم به یه بی‌وجدان!
من نمی‌دونم بین این دو تا فرقی هست یا نه؟ دوست داشتم در مورد این بدونم.
چون اینکه ما خودمونو یه جوری تخریب بکنیم که تمام امیدمون رو هم از دست بدیم فکر کنم یه چیز دیگه باشه و این کار ابلیسه که آدما رو کلا از رحمت خدا ناامید می‌کنه.
 اگر در مورد همین موضوع یکی یه کتابی می‌نوشت که از روی تحقیق منابع اسلامی باشه خیلی عالی می‌شد. اینکه آدم بتونه اینا رو از همدیگه تشخیص بده و راهکار بده که دقیقا چجوری بتونیم بین نفس لوامه یعنی وجدانمون که خوب هست و زمزمه‌هایی ناامید کننده شیطان که بد هست رو از هم تفکیک کنیم و اشتباهی به جای زمزمه‌هایی ناامید کننده شیطون، وجدانمون رو خفه نکنیم! خیلی خوب می‌شد.
اگر کسی در این زمینه یعنی گفتگوی با خود بر اساس منابع اسلامی کتابی می‌شناسه ممنون میشم معرفی کنه یا اگر نیست هم یکی یه کتاب بنویسه.

بُوَد کز طَرَفی مردی از خویش برون آید و کاری بکند...