معرفی کتاب مرگزار اثر علیرضا آقایی راد

0.0 1 یادداشت

ناشر
قطره
1399/11/18

کتاب مرگزار، نویسنده علیرضا آقایی راد.

یکی از خری
          یکی از خریدهای نمایشگاه مجازی کتاب 1404 من، کتاب «مرگزار» نوشته‌ی علیرضا آقایی‌ راد بود که بین موازی خوانی هایم، جا گرفت و الحق که خواندنش، تجربه ی خوبِ کوتاه اما منحصر به فردی بود. کوتاه چون حجم کمی (۷۰صفحه) داشت و در یک نشست توانستم یک نفس تمامش کنم و منحصر به فرد چون تجسم خیالی از یک حقیقت عالم گیر بود. مرگزار، داستانی کم حجم اما پرکشش و پر تعلیق در دل ادبیات داستانی معاصر ایران است.

📌نویسنده با نثری ساده و بی‌پیرایه، روان و بی سکته، خواننده را با یک حادثه در ابتدای داستان غافلگیر می کند و در ادامه او را وارد فضایی وهم‌آلود و پر از دلهره می‌سازد.‌ حس هم ذات پنداری برای رهایی از یک تجربه وهم آلود و اعجاز گونه با شخصیت اصلی داستان برای من، بسیار جذاب بود.

📌از نظر من «مرگزار» از کشش بالایی برای خواندن برخوردار است و به خوبی می‌تواند در یک سفر کوتاه یا زمان محدود، تجربه ی خوبی از خواندن را به خواننده منتقل کند.‌ عنصر اعجاز به‌ خوبی در دل واقعیت تنیده شده و حال‌ و هوای کتاب، ذهن را تا مدتی پس از اتمام داستان درگیر نگاه می‌دارد.

📌اگر به داستان‌های کوتاه و تأثیرگذار علاقه‌مندید، خواندن مرگزار را از دست ندهید.