موعود
![موعود](https://cloud.behkhaan.ir/books/724c5614-1c04-4b80-b6a7-d28980db55e8.jpg)
خواندهام
سیامک ایثاری نویسنده ی است خوزستانی متولد سال 1350. موعود اولین از اوست. شخصیتها ی رمان موعود، کورمال کورمال و خوابناک، در میان ظلمت به پیش میآیند و سوی روشنی گام برمیدارند. موعود رمانی است در ستایش امید...... این را هم مدیون ماریا بودم. زَهره ی شیر میخواهد آدم توی این شرایط دوام بیاورد. شاید برای همین در برابرش احساس خجالت میکردم، احساسی که هیچوقت در من و تبارم نبوده، احساس شرمساری در برابر امید.
یادداشتها
1403/1/11
کتابی خوب شخصیت هایی ک بشدت از دست خودشون و دنیا خستن ولی جا نمی زنن ، هر کدوم به نحوی راهشون رو پیدا میکنن و به امید میرسن و دوباره امید رو توی خودشون پیدا میکنن و زندگی رو بهتر از سر میگیرن کتاب خوش نوشت و روون ،قلمی دلپذیر،ادبیات سر راست و مستقیم تنها ایرادی که به این کتاب میشه گرفت اینه که از زندگی مردم جنوب رو اونطوری که همه فکر میکنند نشون میده و طوری متفاوت نشون میده ،طوری که برا اکثریت جدیده و ممکنه تا حدی فیک باشه ،ممکنه هم نباشه و بابت همین جاهایی ممکنه صبر کنی و با خودت بگی آیا واقعا این داستان در جنوب اتفاق افتاده؟ بعضی از جاهاش هم تا حدی زیادی مثبت گرایانه و رویایی بود، ولی در عوض فشار ارثی ،جبر ارثی که میتونه شرایطی مثل درماندگی آموخته شده رو ایجاد کنه خیلی خوب نشون داد
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.