معرفی کتاب قصه های شیرین جهان اثر لوئیس کارول مترجم مریم بینایی قصه های شیرین جهان لوئیس کارول و 11 نفر دیگر 4.2 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر قدیانی ، کتابهای بنفشه شابک 9789645361530 تعداد صفحات 934 تاریخ انتشار 1398/7/15 توضیحات کتاب قصه های شیرین جهان، مترجم مریم بینایی. لیستهای مرتبط به قصه های شیرین جهان نرگس 1403/9/16 بخشی از خاطرات بچگی 71 کتاب خیلی از ما بچگیهایمان را با کتابهای مان سپری کردیم و همچنین من؛ کتابهایی که در لیست مشاهده میکنید بخشی از خاطرات کودکی من هستند زمانی که کتابها را میخواندم خودم را جای شخصیتهای کتاب میگزاشتم یادش بخیر آن روزها... راستی شما چه ها خواندید؟ 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نوید نظری 1403/10/24 یک مجموعه خواندنی برای پدران و مادرانی که بنا دارند دین خودشان را برای داشتن فرزندانی کتابخوان ادا کنند! این کتاب یک گردآوری خوب و ممتاز از داستانهای نسبتا قدیمی ملل جهان برای کودکان است. مجلدات دیگری هم از این کتاب چاپ شده که بر اساس قهرمان دختران، پسران و یا شخصیتهای حیوانی مرتب شده است. حسن این کتاب یکجایی و یکپارچگی آن است. خواندن این کتاب به نونهالان و نوجوان فرصت میدهد اولا تا حدودی با فرهنگ و داستان ملل مختلف آشنا شوند و ثانیا بر اساس سلیقه و انتخاب خود داستانها را بهگزین کنند. حجم کتاب طوری است که میتواند مایه انس و استمرار در خواندن شود. 0 10