کنار رود خین: یادداشتهای روزانه یک مادر کنار رود خین: یادداشتهای روزانه یک مادر اشرف السادات(سیستانی) مساوات 4.2 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 2 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9789644717505 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1390/10/21 توضیحات کتاب کنار رود خین: یادداشتهای روزانه یک مادر، نویسنده اشرف السادات(سیستانی) مساوات. لیستهای مرتبط به کنار رود خین: یادداشتهای روزانه یک مادر مشکات عبادیان زنان و جنگ 13 کتاب مجموعه کتاب های خاطرات زنان در جنگ هشت ساله ی دفاع مقدس انتشارات سوره مهر. 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سعیده شبرنگ 1400/11/20 امان از سهشنبه ها 0 4 حمید درویشی شاهکلائی 1403/2/17 کنار رود خین، یادداشتهای روزانه یک مادر؛ اشرف السادات مساوات (سیستانی)؛ دفتر ادبیات و هنر مقاومت؛ انتشارات سوره مهر. خاطرات مادر یک شهید 17 ساله از گردان بلال لشکر 27 محمد رسول الله. بر من یکی که واقعا تاثیر گذار بود. اصلا کتابهای این حوزه (پشت جبهه دفاع مقدس) را باید بدهند مادران شهدا بنویسند. اطلاعاتی درباره سردار شهید علی اصغر پولادی، فرمانده گردان امام حسن (ع) لشکر 25 کربلا مازندران. رفتار مادران شهدا، پشت جبهه، رحلت امام و ... . این کتاب در سال 70 نوشته شده بود. راستی چرا همه این کتابهای حوزه دفاع مقدس و جنگ ایران و عراق قدیمی اند و فقط چاپ جدید شده اند و طرح روی جلد عوض کرده اند؟ (این یادداشت مربوط به دو سه سال پیش است که کتاب را خواندم) 0 1