شرح فصوص الحکم شرح فصوص الحکم اصغر طاهرزاده 1.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 0 خواهم خواند 1 ناشر لب المیزان شابک 9789642609611 تعداد صفحات 626 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب شرح فصوص الحکم، مصحح اصغر طاهرزاده. یادداشتها محبوبترین جدید ترین طه 1402/3/23 برای مقالهای مجبورم این کتاب و برخی از دیگر کتابهای آقای طاهرزاده را تورق کنم. واقعا انگار دارند به روحم سنگپا میکشند. مجموعهای از سخنان بیاستناد و مبهم و با عرض پوزش بیسر و ته. ایشان نه تحصیلات دانشگاهی مرتبط داشته اند و نه تحصیلات حوزوی جدی. سبک نوشتار آخوندی است، اما قوت یک آخوند درسخوانده ملا را هم ندارند. نمیدانم به کدام پشتوانه علمی حدود ۷۲ کتاب تا به حال منتشر کرده اند! مرده از بس بهم افتاده کفن نتوان کرد! چهار پنج تا مقاله دانشگاهی درجه اول درباره ابن عربی یا یکی دو تا از کتابهای امثال چیتیک و شوتکویچ و مانند ایشان را بخوانید، و ببینید تفاوت ره از کجاست تا به کجا! رویکرد امثال آقای طاهرزاده فقط منجر به نوعی کجفهمی از متون میشود. موجی است که آمده و به زودی هم فرو مینشیند. کما اینکه پدر فکری ایشان، احمد فردید، هم چنین بود. جوانان دههی سی و چهل و پنجاه را مدتی شیفته خود کرد. اکثر قریب به اتفاق فلسفه خواندههای جوان نسل دهه شصت و هفتاد دیگر تره هم برای فردید خرد نمیکنند. 13 15