معرفی کتاب حرف مچاله اثر نوید مودب مترجم پانته آ خوشنویس کتابعمومیداستان حرف مچاله سوزان عبدی و 2 نفر دیگر 3.2 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر کنار شابک 9786229839751 تعداد صفحات 356 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب حرف مچاله، تصویرگر نوید مودب. لیستهای مرتبط به حرف مچاله مهتاب تیموری 1403/11/30 خوانده شده های 1403 66 کتاب سال 3 برای من خیلی سخت و پر از چالش بود. از مسائل کاری گرفته تا از دست دادن عضوی از خانواده و مشکلات فراوان دیگه. الان دیگه تقریبا به آخرهای این سال رسیدیم و فکر کنم وقت خوبیه که دورنمای سال رو ببینم. اگر هرکدوم از کتاب ها رو خوندین خوشحال میشم نظرتون رو برام بنویسین. امیدارم سال 3 با شما مهربون بوده باشه.✌ 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفا جواهری 1402/12/9 { اتفاقها وقتی میافتن، واضح نیستن...} کتاب را مدتها بود که به پیشنهاد استاد بزرگوارم خانم مقانلو میخواستم بخوانم. لری و سیلاس دوستهای یواشکی دوران مدرسه بودند. چون لری سفیدپوست و سیلاس، سیاهپوست است. حالا هر دو، عاقلهمردهای چهلویکساله شدهاند. لری به واسطهٔ اتهام قتل یک دختر همکلاسی که هیچوقت هم اثبات نشد، توسط کل شهر مطرود است و بایکوت شده. سیلاس، افسر پلیس شده و نوبت به یک ناپدید شدن دختر دیگر میرسد. لری دوباره مرکز اتهامات قرار میگیرد و... کتاب دو مشکل مهم دارد: اول اینکه به اندازهای که یک رمان معمایی-جنایی-پلیسی باید ریتمیک باشد، نیست. ابتدا فکر میکردم که مشکل از ترجمه است. اما هر چقدر که میگذشت، میدیدم که از قضا با ترجمهای پیراسته روبرو هستیم. تصمیم نویسنده بود که مخاطب را در باتلاق سیاهی، دروغ و غم نگه دارد دوم هم اینکه داستان، پُرگره نیست. از نیمههای کتاب، دست نویسنده برای مخاطب رو میشود و هر سه چالش اصلی قصه، قابل حدس. اما در نهایت، این کتاب، کتابی نیست که بشود نادیدهاش گرفت. خصوصا برای دنبالکنندگان جدی ادبیات جرم، کتاب قابل توصیهای است. و از سرکار خانم اطیابی هم بابت هدیهدادن این کتاب حقیقتا ممنونم. 1 23