یادآوری عمومیادبیاتشعر یادآوری محمدمهدی سیار 3.5 18 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 38 خواهم خواند 4 ناشر شهرستان ادب شابک 9786008145646 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1397/4/26 توضیحات کتاب یادآوری، شاعر محمدمهدی سیار. لیستهای مرتبط به یادآوری مجید 1401/11/24 کتاب شعر 48 کتاب کتاب های شعری که به دلم نشست... 0 53 یادداشتها محبوبترین جدید ترین هادی داودآبادی فراهانی 1401/4/18 طراحی و قیافه کتاب قدری جنگولکبازی است اما خواندن کتابی که برگههایش زرد است و زرد نیست هی بدک نیست. به کشفها و آناتی دست یافته و با اینکه از نمونههای اعلای سیار و روزگار ما نیست ولی اتفاقات خیلی خوب هم در آن کم نیفتاده و به خوبی فاصله شاعر با اقرانش را قابل حس ساخته است. در انتخاب اسم برای رباعیها در بسیار جاها موفق بوده است. 0 6 رضا پارسا 1402/6/28 دیدم دم این و آن و کارم لنگ است باید دم صبح را ببینم فردا 0 1 پولاد 1403/4/30 کتاب مجموعهای از رباعیات دکتر سیار است تعدادی از آن را در رودخوانی خوانده بودم نمیدانم اینجا اول چاپ شده یا آنجا طراحی جلد جالبی دارد اما کمی خواندن را سخت میکند. رباعیات موضوعات پراکنده دارند و برخلاف برخی از رباعی سرایان به طور خاص برای موضوع یا نگاهی واحد نسرودهاند. 0 1