معرفی کتاب اصطلاحات دیوانی دوره غزنوی و سلجوقی اثر حسین انوری اصطلاحات دیوانی دوره غزنوی و سلجوقی حسین انوری 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر طهوری شابک 0000000058493 تعداد صفحات 321 تاریخ انتشار 1373/7/29 توضیحات کتاب اصطلاحات دیوانی دوره غزنوی و سلجوقی، نویسنده حسین انوری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدحسین بنـکدارتهرانی 1403/1/18 کتاب در بازار موجود نبود سروقت طهوریها که زمانی این کتاب را چاپ کرده بودند هم رفتم. نداشتند. گویا سال ۱۳۵۴ چاپ شده بوده زمانی که روی کتابها دوهزار وپانصد و فلان ثبت میکردند. کتاب را از کتابخانهی فرهنگستان زبان و ادب فارسی عاریه کردم و از رویش نسخه ای برای خود ساختم. ما هر هفته تاریخ بیهقی میخوانیم و فکر میکردم خوبست پس دستم باشد. کتاب تلاش خوبی در زمان خودش بوده و در برهوت آن سالها که دسترسی به اینترنت و ... معنا نداشته مفید فایده بود. دسته بندیها در کتاب خیلی خوب نیست و میشد خیلی بهتراز این کار کرد. باری تلاش دکتر انوری در آن سالها که آموزگار ولیعهد نوجوان بوده ستودنی است 1 4