معرفی کتاب به حق چیزهای ندیده اثر دانیل خارمس مترجم بابک شهاب به حق چیزهای ندیده دانیل خارمس و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر خوب شابک 9786227543926 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب به حق چیزهای ندیده، نویسنده دانیل خارمس. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین Ali Kabiri 3 روز پیش خوانندگان عزیز بعضی انسانها از ناکجاآباد در لمحهای سر میرسند و نیامده به ناکجاآباد خودشان میروند. چیز کمی از فرهنگ به آنها میرسد و در بافت تاریخی نمیتوان حضور آنان را توضیح داد، بیگانههاییاند میان قبل و بعد. و اگر این انسان نویسندهی صادقی باشد آثارش هم به همین سرنوشت و اثر دچار میشود. من خارمس را دوست دارم. فرض کنیم انسانی به همه چیز از فاصلهای زیباشناسانه نگاه میکند، از قضا داستان مینویسد و شعر میگوید. به روایت از فاصله زیباشناسانه نگاه میکند، به کاراکترها هم همینطور. شاید به عقلانیت و هر عنصری که میتوان در ذهن نویسنده به آن اشاره کرد دارای یک فاصلهی زیباشناسانه است. خارمس خود را در خلاء زیباشناسانه قرار میدهد و همین باعث پوچی و بیگانگی او از همه چیز میشود. طبیعی است که فرم قدرتمندترین حضور را دارد، این را از مربعی بپرسید که از دهان پیرمردی در حال مرگ بیرون آمد. 0 0