نیما کهندانی و 1 نفر دیگر
جلد 2

ناشر
ویدا
1398/10/7

وقتی تاریکی و تباهی به تدریج جهان خاکی را در می نوردد؛وقتی نور امید تنها تک شعله ای میشود و در جهان آدم ها و وقتی پادشاهی جهان،تمام معادلات جهان را بر هم میریزد...تنها انید انجمن پاترا به چهار جلودار برای مبارزه نهایی است.
چهار مبارز از جنس چهار جادوی باستانی،باید انتخاب کنند و تصمیم بگیرند.
آمایا مبارز آب دومین مبارز این راه است اما تصمیمش را گرفته؛پادشاهی جهان او را آموزش میدهد و برای نبرد پیش رو آماده اش میکند.نبردی که در آن باستانی ترین ایزدان ژاپن،ایزاناگی و ایزانامی رهبری را بر عهده دارند.
این مبارزه به نفع کدام یک تمام خواهد شد؟پادشاهی جهان یا انجمن پاترا؟

لیست‌های مرتبط به پنج گانه پادشاهی جهان: نفرین بیوا

یادداشت ها

معمولا جلد دوم مجموعه ها از جهاتی بهتر از جلدهای  اول هستند. مجموعه پادشاه جهان هم از این قاعده مستثنا نیست.ایده‌ای که  در جلد اول به صورت خوب بیان شده بود، در این جلد بهتر بهش پرداخته شده و کشش و روانی بیشتری دارد؛ به طوری که زمان کمتری طول می‌کشید تا خواننده جذبش و باهاش همراهی کنه. این اتفاق حتی برای منم افتاد.جلد دوم آن قدر منو با خودش میکشوند که به زور می تونستم کنار بذارمش. شخصیت‌پردازی کتاب از جلد اول قوی‌تر شده ولی باز هم از جهاتی ضعف داره. به عنوان مثال در بعضی جاها به باهوشی شخصیت اول که تاکید خاصی روش می شد شک میکردم. یکی از ضعف‌های دیگه در مورد شخصیت‌‌ها نپرداختن به ۲ ایزد قدرتمند ایزاناگی و ایزانامی بود که توقع توضیحات بیشتری ازشون داشتم. در چاپ کتابی که من داشتم هم اشتباهات تایپی دیده می‌شد ولی چون تعدادشون کم بود قابل صرف نظره. در کل ایده کتاب ایده بسیار قوی‌ایه به خودش می تونه به تنهایی نمره ۱۰ از ۱۰ رو کسب کنه ولی جای کار داشت که بیشتر بهش پرداخته بشه. در هر صورت این کتاب کتابیه که دانش عمومی در مورد اساطیر ژاپنو بالاتر میبره و ارزش خوندن برای یک بار رو دارد نمره من به این کتاب ۴ از ۵ هستش با چیزی که در این کتاب می بینم، باید منتظر حضور بهترین از نویسنده محترم، جناب آقای نیما کهندانی در جلدهای بعدی باشیم.