اصول فقه کاربردی (مباحث الفاظ) اصول فقه کاربردی (مباحث الفاظ) سعید شریعتی فرانی و 4 نفر دیگر 4.5 3 نفر | 1 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شابک 9789647788571 تعداد صفحات 312 تاریخ انتشار 1399/10/21 توضیحات کتاب اصول فقه کاربردی (مباحث الفاظ)، نویسنده سعید شریعتی فرانی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمّد صالحی بابادی 1403/2/4 فرصتی دست داد تا این کتاب را مطالعه کنم. نویسندگان در پی این هستند که قواعد اصولی را با با زبانی روان، تکیه بر منابع معتبر اصول فقه، و با نگرشی ویژه نسبت به دانش حقوق به رشتۀ قلم آورند. کتاب دارای زبانی روان است. مثالهای فقهی و حقوقی بسیاری در کتاب وجود دارد و از این جهت، برای مطالعه در کنار کتابهای درسی اصول فقه که احیاناً از مثال خالی هستند یا مثالهای کمی دارند، مناسب است. علاوه بر این، اگر کسی بخواهد با حقوق آشنا شود، این کتاب برای یادگیری اصول فقه با نگاه حقوقی میتواند مفید باشد. در شمارۀ ۱۰ مجلۀ مطالعات اصول فقه امامیّه (پاییز و زمستان ۱۳۹۷)، مقالهای در نقد این کتاب چاپ شده که میتوان بدان مراجعه کرد. 1 6