معرفی کتاب عاشق ترم کن اثر سیده خدیجه حسینی کتابعمومیزندگینامه و سفرنامهزندگینامه و خاطرات عاشق ترم کن سیده خدیجه حسینی و 1 نفر دیگر 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 0 ناشر یاران رضا وابسته به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی شابک 9786229138717 تعداد صفحات 240 تاریخ انتشار 1403/3/1 توضیحات روایت زندگی همسر شهید محمد تقی رضوی یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد حسین زاده 1404/4/9 #عاشق_ترم_کن را وسط جنگ خواندم و حالا بهتر فهم میکنم که چگونه محاسبات دشمن اشتباه درآمد. جنگها دو قهرمان دارند؛ مردان جنگ در خط مقدم، زنان جنگ در پشت جبهه و رنج و سختی زنان جنگ نه تنها کمتر از مردان نیست که در بسیاری از موارد بیشتر است و حالا کتابهای تاریخ شفاهی کمی از آن مقاومت جانانه را روایت میکند. آنچه #عاشق_ترم_کن را متفاوت کرده است، روایت قهرمان زن (عطیه سادات سیدآبادی) است که پا به پای قهرمان مرد(سید محمد تقی رضوی)، خانه به دوش است برای خدمت و جهاد. اردوی جهادی می رود، ستاد پشتیبانی جنگ بوده، پرستاری مجروحان جنگی را در بیمارستان کرده، خط مقدم رفته و در اوج بمباران اهواز، شهر را ترک نکرده تا قهرمان مرد، دلش گرم باشد که می تواند هر چند روز یکبار همسر و فرزندش را ببیند هر چند ساعتی! و جنگ مدیریت دوشادوش قهرمانان زن و مرد است کنار یکدیگر. و محاسبات دشمن اشتباه درآمد چون فهم نکرد نسل امروز، از دل نسل جنگ برخاسته، شاید ظاهرش و سلایقش با گذشتگان خود متفاوت باشد ولی در همین جنگ تحمیلی نشان داد که به وقت نواخته شدن شیپور جنگ، از همان جنس قهرمانان مزد و زن دفاع مقدس ۸ ساله است. آری؛ روایت و الگوسازی قهرمانان دیروز، قهرمانان امروز را میسازد. *ماجرای اسم کتاب خود حکایتی است که باید کتاب را مطالعه کنید 0 0