معرفی کتاب نگذار نقشه ها وطنم را عوض کنند اثر حامد ابراهیم پور کتابعمومیادبیاتشعرشعر ایران نگذار نقشه ها وطنم را عوض کنند حامد ابراهیم پور 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر فصل پنجم شابک 9786006261461 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1393/10/17 توضیحات یک شعر نه! گریه ای کفن پوش است این. تابوت هزار شمع خاموش است این. آرام بریز... خون سهراب است آن. آرام ببر... سر سیاووش است این... یادداشتها محبوبترین جدیدترین پارسا نوروزی 1401/4/16 تا چندی پیش اصلا نام حامد ابراهیم پور به گوشم نخورده بود و طبعاً هیچ شعری از ایشان نخوانده بودم. تا اینکه به طور اتفاقی با این کتاب و این نام آشنا شدم و کل شهر را ( به معنی واقعی کلمه ) زیر پا گذاشتم تا این کتاب را _ به سختی _ تهیه کردم. کتاب حاضر دو بخش دارد. بخش اول رباعی هایی با مضامین وطن دوستانه و معرفی سرداران و بزرگان این آب و خاک که خیلی با آنها ارتباط برقرار نکردم. بخش دوم اما مضامینی به مراتب عاشقانه تر داشت و از حق نگذریم زیبا تر هم بودند. از عموم رباعی های بخش دوم راضی بودم و کیف کردم باهاشون. بنظرم اگر این کتاب رو پیدا کردید در تهیه اون شک نکنید چون تجربه نابس رو بهتون هدیه خواهد داد 0 7