معرفی کتاب مشرق زمین گاهواره تمدن اثر ویل دورانت مترجم امیرحسین آریانپور مشرق زمین گاهواره تمدن ویل دورانت و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 0 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 2 خواهم خواند 6 ناشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی شابک 0009644450000 تعداد صفحات 1,144 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب مشرق زمین گاهواره تمدن، مترجم امیرحسین آریانپور. بریدۀ کتابهای مرتبط به مشرق زمین گاهواره تمدن مهدی کرامتی 1404/3/27 مشرق زمین گاهواره تمدن جلد 1 ویل دورانت 4.0 0 صفحۀ 511 پایهی قدرت چندرهگوپته مثل هر خودکامهی دیگری بر آب بود. همیشه از شورش و کشته شدن میترسید. دو شب پیاپی در یک اتاق نمیخوابید و همیشه گرد او را نگهبانانی گرفته بودند. روایات هندیای که مورد قبول مورخان اروپایی قرار گرفته میگوید وقتی یک قحطی طولانی بر قلمرو چندره گوپته افتاد او نومید و درمانده شد تخت و تاج را رها کرد و 20 سال چون مرتاضان جین زیست آنگاه آن قدر چیزی نخورد تا بمرد ولتر میگوید:«با در نظر گرفتن همه چیز زندگی زورق ران ونیزی بر زندگی دوج ترجیح دارد اما من معتقدم که این تفاوت آنقدر ناچیز است که در خور زحمت بررسی هم نیست. 0 0