اولین قصه های قرآن من اولین قصه های قرآن من ثانی اثنین خان و 1 نفر دیگر 3.5 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 17 خواهم خواند 0 ناشر نشر آرما شابک 9786008679004 تعداد صفحات 328 تاریخ انتشار 1398/12/5 توضیحات کتاب اولین قصه های قرآن من، مترجم نرگس بابایی صالح. ادبیات داستانی کتاب نوجوان کتاب کودک کتاب مصور دینی و مذهبی مجموعه داستان ادبیات کودک و نوجوان ادبیات هند لیستهای مرتبط به اولین قصه های قرآن من نشر آرما کتابهای آهو 11 کتاب فهرست آثار کودک و نوجوان نشر آرما 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سید حسین مرکبی 1400/5/9 وقتی روی قرآن کار میکنیم، یکی از مشکلات، کارتونهایی است که از داستانهای قرآن در کودکی دیدهایم. باید نیروی زیادی صرف کنیم تا آن تصاویر را بریزیم بیرون. در تصویر، استعاره به واقعیت ملموس فروکاسته میشود. همچنین بازیهای زبانی که عهدهدار بخش قابل توجهی از معنای متون شعرگونهی مقدس هستند، کاملا از بین میروند. این کتاب نیز با اینکه بهشدت تلاش کرده به «ترجمهی ظاهر» آیات قرآن پایبند باشد، از این قاعده و کارکرد مخرب مستثنی نیست. گرچه پیشرفتهایی داشته است. مثلا، چنانکه من نیز این لحظه معتقدم، داستان خورشید و ماه و ستارهپرستی ابراهیم در سورهی انعام را به صورت سیر درونی خود او تلقی کرده، نه یک نمایش در جهت هدایت قومش. (بله، بله، میدانم با پیشفرضهای کلامی عصمت جزئی انبیاء نمیخواند). البته این سیر حتی لزوما نشاندهندهی ادواری تاریخی از زندگی ابراهیم نیز نیست و میتواند چنانکه در صافات:۸۸ آمده، در یک لحظه اتفاق افتاده باشد. اما مثلا در مورد داستان عیسی و آیات نساء:۱۵۷-۱۵۸ به مکاتب متداول کلامی تن داده و از «به آسمان رفتن» و «مصلوب شدن شخصی شبیه عیسی» سخن گفته است که خوانشی بسیار انتخابی و غیرمنطبق با لفظ است. در نهایت اگر میتوانیم به جای بیت «به می سجاده رنگین کن گرت پیر مغان گوید» بنویسیم: «پیر مغان از همه داناتر و مهربانتر است. پس اگر پیرمغان گفت سجادههایتان را به جای ماشین لباسشویی در تشت شراب بشویید، به حرف او گوش کنید. چون او حتما چیزی میداند که شما نمیدانید.» اگر واقعا این بازنویسی ممکن است و مخرب نیست، من هم با شما همنظرم که نوشتن کتاب فوق از روی قرآن ممکن است و مخرب نیست. 0 1 hedie:/ 1403/2/1 این کتاب یکی از با ارزش ترین کتاب های منه وو مورد علاقه ام هست زیاد هم ازش نخوندم چون اون زمان که مامان بزرگم اینو برام خرید کتاب خون نبودم ولی واقعا عاشقشم اون روز که رفته بودیم شهر کتاب با مامانم و مامان بزرگم برام خرید و من اینجوری بودم نمی خوام ولی کار خودش رو کرد. حالا می فهمم چقدر ارزشمنده ❤️ آدما با کار های خوبی که در حق هم میکنن زنده می مونن :)حتی اگه از دنیا رفته باشن کار ها خوب (مثلا خوشحال کردن دل یه کسی یا نمی دونم باعث خندین یک بچه و.... )این کار ها باعث میشن حتی اگه از دنیا هم رفته باشیم باز هم تو یاد ها زنده بمونیم واقعا بهترین هدیه دنیا بودᥫ᭡ 0 1 زینب دیّانی 🇵🇸🇮🇷 1403/5/29 اول از همه اینکه این کتابو یه مسلمون هندی نوشته. اگه کنجکاوین بدونین جهان چطور خلق شده یا پیامبرا برای هدایت مردم چه کارهایی انجام می دادن این کتابو بهتون پیشنهاد میکنم 0 5 زهرا پارسا 1402/6/28 داستان های قرآنی خیلی روان نوشته شده بود و کتاب خیلی خوبی بود😍 0 1