معرفی کتاب کتاب محسن اثر اعظم عظیمی کتاب محسن اعظم عظیمی و 1 نفر دیگر 4.5 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر کتابستان معرفت شابک 9786008460695 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1400/5/19 توضیحات کتاب کتاب محسن، نویسنده اعظم عظیمی. لیستهای مرتبط به کتاب محسن مغربی 1402/3/19 حادثه منا 5 کتاب حضرت آقا فرمودند: ابدان مطهر شهدا 1 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 زندگی محسن حاجی حسنی کارگر یکی از قاری های ایران که در حادثه منا شهید شد موقع خوندن اکثر این کتابهای کوچیک درباره زندگی شهدا یا ادم های معروف، احساس میکنم تو بعضی از روایت ها، خاصتا روایتهای نقل شده از خانواده اون فرد، غلو شده. از زندگی امام موسی صدر که جعفریان نوشته بود تا همین زندگی شهدای منا نمیدونم نویسنده ها چقدر تو این بزرگنمایی ها نقش دارند و نمیدونم چرا اینطور بزرگنمایی میکنند 0 0 زیزیلولو👻 1403/7/21 به زیبایی یوسف، به خوشصدایی داوود. کتابی مختصر دربارۀ شهید قرآنی منا، حاج محسن حاجیحسنی. روایتها خیلی کوتاه هستن و این باعث میشه خسته نشید. ادبیات نوشتار عالی نیست ولی زندگی این شهید قرآنی بهقدری دلنشین و آرامبخشه که میشه ازش چشمپوشی کرد. با خوندن کتاب دلم برای بابا حسنی (پدر شهید محسن) تنگ شد. انشاءالله اگه رفتم مشهد حتماً دوباره سر میزنم. پ.ن: شهید مورد علاقمه چون آشپزیش خوب بوده😋 0 8