سنگ اندازان غار کبود: رمان نوجوانان سنگ اندازان غار کبود: رمان نوجوانان داوود غفارزادگان 4.0 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 8 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 0000000046308 تعداد صفحات 374 تاریخ انتشار 1377/1/9 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات سوره مهر نشر شرکت انتشارات سوره مهر نشر شرکت انتشارات سوره مهر توضیحات کتاب سنگ اندازان غار کبود: رمان نوجوانان، نویسنده داوود غفارزادگان. سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) بریدۀ کتابهای مرتبط به سنگ اندازان غار کبود: رمان نوجوانان کردستانی 1403/4/6 سنگ اندازان غار کبود: رمان نوجوانان داوود غفارزادگان 4.0 1 صفحۀ 200 و ترس چنان بود که نفس کشیدن جربزه میخواست. 0 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کردستانی 1403/4/7 احتمالا اسمش را توی سیاههی صدتایی رضا امیرخانی دیدهاید. رمان نوجوان است و فوق خوشخوان. با قلم دیوانه کنندهی داوود غفارزادهگان. من عاشق زبان و نثر فوقالعادهاش شدم، عاشق اقیلم برفی و دامن سبلان، عاشق شخصیت پردازی و تصویرهای فوقالعادهی کتاب. به جز پایان بندی این کتاب هیچ گیر و گوری ندارد . تک تک کلماتش شیرین است و دوست داشتنی. آخر کار و پایانبندی اما من یکی به مغز زمین خوردم. چون توقع داشتم همهی گرهها باز شوند. تکلیف شخصیتها مشخص شود اما نشد. فقط یک کورسوی امیدی بود به اسم انقلاب که قرار بود بیاید. بعد دیدم اینطوری نمیشود.همین را دست گرفتم، نشستم توی ذهن خودم تکلیف همه را مشخص کردم. یکی را کشتم، یکی را برگرداندم پیش مادرش. یکی را کردم شخصیت حماسی و در کل بد هم نشد...🙃 خلاصه که توصیه میکنم خواندش را.🏃♂️ 2 11