معرفی کتاب لاف توشک اثر علیرضا لبش لاف توشک علیرضا لبش 3.5 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 1 ناشر شابک 9786007150597 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1392/10/30 توضیحات کتاب لاف توشک، نویسنده علیرضا لبش. بریدۀ کتابهای مرتبط به لاف توشک امیرحسین زمینکشت 1402/10/12 لاف توشک علیرضا لبش 3.5 3 صفحۀ 9 اگر کسی مختان را خورده، مخاش را تلیت کنید. اگر کسی مختان زده، مخاش را آنقدر بزنید تا آدم شود. 0 10 آترینا ضیائی 1404/6/8 لاف توشک علیرضا لبش 3.5 3 صفحۀ 10 شاد باشید بخند به روی دنیا تا دنیا آن روی سگش بالا نیاید. اگر قرض بالا آورده اید و بدهکارید بخندید زندان هم خوشیهای خودش را دارد اگر از کارتان اخراج شده اید بروید و به کارفرمایتان بخندید اگر از همسرتان جدا شده اید بروید و به مادر زنتان بخندید. خلاصه جوری به دنیا بخندید که دنیا جرات نکند به شما بخندد. 0 4 آترینا ضیائی 1404/6/8 لاف توشک علیرضا لبش 3.5 3 صفحۀ 9 ۲- زندگی را در آغوش بفشارید. گفتم زندگی را در آغوش بگیرید با ناموس مردم چه کار دارید؟ این طوری زندگی شما را در آغوش میگیرد و اگر برادر یا پدر ناموس مردم پيدايش شود، طوری ولتان میکند که با سر به زمین بخورید. به دامان طبیعت بروید و با خودتان زمزمه کنید: همه چی آرومه. من چقدر شل مغزم. فقط مواظب باشید کسی آن دور و برها نباشد. برایتان حرف در میآورند. پیش در و همسایه خوب نیست. 0 3 امیرحسین زمینکشت 1402/10/12 لاف توشک علیرضا لبش 3.5 3 صفحۀ 9 اگر زیادی احساس خوشبختی میکنید؛ ازدواج کنید. دوره فلاسفه به پایان رسیده و بعد از ازدواج یک اتفاق بیشتر برایتان نمیافتد، بدبخت میشوید. 1 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سین صاد 1402/12/12 88 صفحه خوندم و فک کنم به اندازه انگشت های یه دست خندیده باشم!... بعضی نوشته ها خلاقانه و جالب بود. 0 0 آترینا ضیائی 1404/6/9 «کتاب خیلی باحال بود، چندتا موضوع مختلف رو با قلم طنز و کوتاه نوشته بودن. من از کتابراه خوندمش.» 0 9 سالار سنچولی 5 روز پیش علیرضا لبش طنزنویسی بی حد و مرز است 0 0