معرفی کتاب مبصر کلاس هشتم اثر حسن حسینی ارسنجانی مبصر کلاس هشتم حسن حسینی ارسنجانی 4.0 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 0 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786001753008 تعداد صفحات 98 تاریخ انتشار 1397/3/13 توضیحات کتاب مبصر کلاس هشتم، نویسنده حسن حسینی ارسنجانی. لیستهای مرتبط به مبصر کلاس هشتم محمد امین حکمی 1402/9/17 رمان(مناسب نوجوانان ۱۳ الی ۱۵ سال) 18 کتاب در این لیست سعی شده رمانهایی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۳ تا ۱۵ سال مناسب هستن معرفی بشه. 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آترین کریمی 1403/12/1 بسم الله الرحمن الرحیم مبصر کلاس هشتم روایت گر یک داستان تخیلی از قبل انقلاب است که پسری به نام منوچ که در رویای مبصری کلاس هشتم است را به ما نشان می دهد. با این که منوچ شخصیت اصلی است ولی هر شخصیت اصلی ای مثبت نیست. این آقا منوچ می فهمد که به جز خودشیرینی برای مدیر جدید که درحال آمدن است، راه دیگری برای مبصر شدن نیست و با این روش مبصر که می شود هیچ، تازه شروع می کند به باج گیری از این و آن و یک تنه آبروی خود و خانواده اش را باهم می برد. +تا حالا تو عمرم به بی شعوری منوچ ندیده بودم://// در کل برای نوجوونا خوبه به شرطی که مثل منوچ نشن 0 0 Shamim 1403/3/8 یک جمله از طرف بچه های کلاس: که وسایل ما رو به روز برمیداری اره؟! یه روز گیرت میاریم مبصر خان! 0 2 زهرا.🌺 1403/12/13 داستان در دوران قبل از انقلاب رخ داده. حالا یا در زمان محمدرضا یا رضا پهلوی. کاملا مطابق با واقعیت آن دوران نوشته شده. فضا، همان فضاست. تحریفی در کار نیست. لذت بردم😌 0 0