معرفی کتاب Phaedra's Love اثر سارا کین

Phaedra's Love

3.6

ناشر
1387/6/30

First single volume edition of this bold version of a classic by Sarah KaneSarah Kane's radical reworking of Seneca's classical tragedy of incest and unrequited lust. Phaedra's Love is a bold and provocative revisioning of the story of Phaedra's obsessive and destructive love of her son Hippolytus and his violent punishment by Theseus.

لیست‌های مرتبط به Phaedra's Love

dream.m

dream.m

نمی‌دونم چقدر سارا کین رو میشناسید و چیزی ازش خوندید یا نه، اما احتمالاً اسم  سایکوسیس ۴:۴۸ رو شنیده باشید یا توی گودریدز به چشم تون خورده باشه . این نمایشنامه که گفتم مشهورترین کار سارا کین هستش، نمایشنامه ای که سه روز قبل خودکشی سارا نوشتنش تموم شده.
عشق فدرا، نمایشنامه دیگه ای از این نویسنده اس که همون اتمسفر آشنای کارهای سارا کین رو داره و توی جنبه هایی حتی بی پرواتر هم هست.
این نمایشنامه کوتاهه، انگلیسیش هم آسونه .
آها اینم بگم الهام گرفته شده از اسطوره یونایی فدرا هستش و اقتباسی مدرن از نمایشنامه فدرا از سنکا.
درحقیقت اقتباس های زیادی از اسطوره فدرا نوشته شده و الهام بخش آثار هنری بسیاری بوده. معروف ترین اقتباس نمایشی از این اسطوره، هیپولیتوس از اوریپد هستش و بعد فدرا از سنکا که در عین اینکه طرح اصلی یکسانی دارن اما تفاوت هایی هم در جزئیات دارن که یکی از اونها همین تمرکز بر شخصیت اصلی نمایشه.  و همونطور که گفتم نمایشنامه فدرا از سارا کین اقتباسی از نمایشنامه سنکا هستش چون بر فدرا تمرکز بیشتری داره و در جزئیات شبیه هستند.

اما شاید بخوایید بدونید اصلا فدرا که بود و چه کرد و بعد تصمیم بگیرید نمایشنامه رو بخونید.
فدرا دختر مینوس پادشاه کرت و همسرش پاسیفیا بود که این خانواده به خاطر ارتباط شون با مینوتور (هیولای با بدن انسان و سر و دم گاو) مشهور هستن. وقتی که تسئوس جوان برای کشتن مینوتور به لابیرنت (جایی که توش اسیر بوده) میره با آریادنه خواهر فدرا آشنا میشه و عاشق هم میشن ولی بعدش با فدرا ازدواج میکنه و اونو بعنوان ملکه خودش به آتن میاره . اونجا فدرا دوتا بچه دنیا میاره و با بچه های خودش و هیپولیتوس بچه شوهرش توی قصر زندگی میکنن که تسئوس برای مدتی طولانی قصر رو ترک میکنه. در ادامه هیپولیتوس که حالا جوان جذاب و برومندی شده بوده به شکار مشغول میشه و برای موفقیت در شکار به پرستش آرتمیس، الهه شکار میپردازه و عهد میکنه عفت و باکرگیش رو به خاطر آرتمیس حفظ کنه. در مقابل آفرودیت، الهه عشق به این انتخاب حسادت میکنه و در تلافی باعث می شه که فدرا، نامادری اش، شیفته هیپولیتوس شه. اما احساس شرم از این عشق ممنون و فکر کردن به عواقب احتمالی اش در صورت کشف رابطه، فدرا رو مریض و رنجور میکنه. در این حین ندیمه فدرا به خاطر ملکه اش پیش هیپولیتوس میره و ازش میخواد به عشق نامادری ش جواب مثبت بده. خلاصه یه اتفاقات یوسف و زلیخا طور پیش میاد که همه اعضای خانواده به فلاکت میفتن و میمیرن و آفرودیت به انتقامش میرسه....

باید بدونید که نمایشنامه ساراکین برخلاف سرنوشت اسطوره ای فدرا اصلا تراژیک نیست بلکه کمدی سیاهه و جنبه های خیلی خشن روانی و  جنسی هم داره.
امتیاز من ۳/۵ که گردش کردم ⭐⭐⭐⭐
امسال همش با ۴ ستاره ها شروع شده