معرفی کتاب اخلاق اسلامی (مبانی اخلاق اسلامی) اثر مجتبی زارعی اخلاق اسلامی (مبانی اخلاق اسلامی) مجتبی زارعی 5.0 1 نفر | 1 یادداشت جلد 5 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر مرکز مدیریت حوزه های علمیه شابک 9786007550779 تعداد صفحات 182 تاریخ انتشار 1398/6/23 توضیحات کتاب اخلاق اسلامی (مبانی اخلاق اسلامی)، نویسنده مجتبی زارعی. لیستهای مرتبط به اخلاق اسلامی (مبانی اخلاق اسلامی) علی سعیدی 1402/1/5 اخلاق اسلامی 26 کتاب سلام علیکم یه بخش کوچک از کتب اخلاقی که ان شاالله به کارتون بیاد 🌹🌹🌹 امیدوار که کتاب اخلاق رو هم به مطالعه کتاب هاتون مثل بقیه کتاب ها اضافه کنید 1 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Ali Javedan 1404/1/14 سلام کتاب دوستان عزیز . اگر شما پدر یا مادری هستید که میخواهید به فرزندتان اداب اولیه تربیتی و اسلامی را آموزش دهید و یا سخنرانی هستید که محوریت سخنرانیتان آداب اسلامی است و یا اگر مبلغی هستید که با نوجوانان سروکار دارید ، بهترین منبعی که میتوانید از آن استفاده کنید این شش هفت جلد کتاب اخلاق اسلامی است مطالعه آن برای مخاطب آثار بسیاری در زندگیش دارد ؛ بنده دوستان سخنرانی داشتم که برای سخنرانیشان رجوع به بیش از ۲۰ منبع حدیثی میکردند و در نهایت روایات و احادیثی پیدا میکردند که در یک محور بودند ولی موضوعشان یکی نبود تیم تحقیق این کتاب ، کار را برای همه این دوستان راحت کرده و بعضاً خودم در دوران تبلیغی از این کتاب برای نوجوانان بهره میگیرم خیلی خوب است که پدر و مادر ها نیز آن را مطالعه کنند . فی أمان الله 0 3