رساله لغت موران رساله لغت موران یحیی بن حبش سهروردی و 2 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر اطلاع شابک 9786006231754 تعداد صفحات 54 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب رساله لغت موران، نویسنده یحیی بن حبش سهروردی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین امیرعباس شاهسواری 1403/7/13 ناراحت ام که چقدر دیر با این تراث خودم آشنا شدم رساله لغت موران ۱۳ داستان کوتاه فلسفی است که اکثرا از زبان حیوانات است و یک داستان برای مورچه است و دلیل نام کتاب این است .داستان ها رمزآلود و عرفانی و برگرفته از حکت اشراق است نثر اما قدیمی است اما زیبا است ،گاهی زمخت و کلفت می شود ،اما زیبا است ،در این زمانه نثرهای آبکی و کلمات لیسکی ،خو گرفتن با چنین کلماتی ،کمی آدم را معتدل می کند در کل کوتاه است و زیاد وقتتان را نمی. گیرد ،زشت است آدم داستان های سوفوکلس را از ادیپ تا آنتیگونه از حفظ باشد و یک بار لغت موران و حی بن یقظان و آواز پر جبرئیل و ...را نخوانده باشد . اگر عزیزان ناراحت نمی شوند ،سهره وردی ایرانی است و متولد سهره وردی زنجان است و فلسفه اش که حکمت اشراق است در راستای فلسفه فهلویون است که حکیمان ایران باستان است بزرگوارانی که در آخرین پست ام ،بنده را نواختند و گفتند ما ایرانی نیستیم و عرب پرستیم و مسلمان و ایران فقط برای آنها است :-) و گلریزان بلیط برای بنده به پا کردند :-) خوب است . این کتاب ها را هم بخوانند و در کمبوجیه نمانند !! 0 4