معرفی کتاب اتاق صادق اثر محمد تاج کتابعمومیداستانایران اتاق صادق محمد تاج 5.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 1 ناشر نشر ثالث شابک 9786223841033 تعداد صفحات 110 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب اتاق صادق، نویسنده محمد تاج. یادداشتها محبوبترین جدیدترین بابک 13 ساعت پیش ۴ مجموعه داستان ترسناک و جذاب. حتما بخونید. من داستان اتاق صادق رو بیشتر دوست داشتم. 0 0 - 5 روز پیش آیا واقعا ما انسانها در این جهان تنهاییم یا موجوداتی نیز وجود دارند که در کنار ما زندگی میکنند!؟ فکر کنم گزینهی دوم جواب منطقی تری باشه برای صداهایی که گاهی گوش های میشنود و سایههایی که گهگاهی از کنار چشمان ما میگذرند. صادق هدایت که در اتاق خود مدام حس می کرد کسانی او را زیر نظر دارند یا مردی که در این کتاب باید ساختمانی را برای پروژهای تخریب کند ولی چیزی در خانه وجود دارد که با او مقابله میکند. داستانی دیگر در این کتاب وجود دارد که شخصیت اصلی تصمیم دار که رژیم لاغری را شروع کند اما او نمی تواند وزن کم کند و این میان آخرین امیدش به مؤسسه ای است که تضمین می دهد از او چیزی نماند و چنان احساس سبکی بکند که حتی مردگان هم به او حسادت کنند. ترس و وحشت! موضوعی که در ادبیات ایران جز بهرام صادقی و صادق هدایت نویسندهی دیگری به آن نپرداخته بود و حالا محمد تاج کتابی را نوشته است که عرق سردی را به روی شقیقههایتان مینشاند. 0 3