معرفی کتاب صندوقچه و سنجاقک اثر تد ساندرز مترجم مریم عزیزی

ناشر
هوپا
9786222040369
1398/8/11

هورس که یک پسر نوجوان ساده از خانواده ای معمولی است، یک روز از پشت شیشه های مه گرفته ی اتوبوس نام خود را روی تابلویی تبلیغاتی می بیند و به دنبال کشف این راز به «سرای پاسخ» می رسد؛ یک انباری پر از اشیاء مرموز. او در آنجا از افرادی عجیب و غریب هدیه هایی بی نظیر دریافت می کند، از جمله «صندوقچه ی قول» که آینده را به او نشان می دهد. اما این افراد چه کسانی هستند و با او چه کار دارند؟ هورس در جریان کشف این معما و پیدا کردن پاسخ سؤالاتش با کلوئی آشنا می شود، دختری که سنجاقکی جادویی دارد و راهی سفری است برای یافتن پدرش. هورس در شرایطی حساس بالاخره تصمیم می گیرد در این سفر با او همراه شود.تد سندرز در این کتاب با چاشنی فانتزی، دنیایی اغراق شده خلق می کند که دوستی و وفاداری قدرتمندترین عنصر آن است.

لیست‌های مرتبط به صندوقچه و سنجاقک

بالاخره یادداشتی درباره یکی از کتاب های مورد علاقم،کتابی که اصلاااا اون جور که باید بهش بها داده نشده و واقعا داره حیف میشه.
شما با خوندن این کتاب با یک شاهکار فانتزی رو به رو هستید که شما رو با خودش توی داستان میکشونه و هر چقدر از قدرت این نویسنده بگم باز هم نمیشه توصیفش کرد!
در آخر کتاب شوکه میشید و موقع خوندنش نمی تونید کنار بزاریدش.من هر جلد از چهار جلد این کتاب رو یک روزه و یه نفس تموم میکردم و فکر کنم هر جلد رو حداقل ۵ بار خونده باشم.انقدر که یه کتاب ناشناخته‌ایه واقعا احساس میکنم سعادتی داشتم که بتونم باهاش آشنا بشم و غرق داستانش بشم،چه سعادتی!
کاش بتونیم تعداد خوانندگان این کتاب رو افزایش بدیم،واقعا نمی‌فهمم چرا باید به جای این اثر،آثار دیگه ای که نام نمی برم به حدی مشهور و پرفروش بشن که حتی ارزش نگاه کردن هم ندارن!
خب داستانش هم همونطور که میدونید فانتزیه(و دنبال رومنس زیادی تو داستان نباشید)و در لیست مجموعه فانتزی مورد علاقم در رتبه اول(با اختلاف خیلی کم از کاراوال)قرار میگیره.